nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Fortes ratxes de mestral

En superfície es remarca la presència d'una forta depressió a la Mediterrània central, amb centre al sud-est d'Itàlia. Sobre l'Atlàntic un potent anticicló de més de 1032 mb se situa prop del litoral nord de Galícia. Entre les dues configuracions hi ha un flux d'aire àrtic continental molt fred al nord-est i centre d'Europa.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb precipitacions dèbils. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana i mestral. Màx, 14º; mín, 9º. Mallorca: intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura sense grans canvis i vent moderat, de mestral, amb algunes ratxes fortes al nord de l'illa. Màx, 16º; mín, 8º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Temperatura estable i vent moderat, de mestral. Màx, 17º; mín, 11ª.
Estat de la mar: Forta maror a la costa nord i àrees de maror a la resta.
Tendència per als pròxims dies: Forta invasió d'aire polar continental amb possibilitat de nevades a cotes baixes o molt baixes. Dissabte, cel ennigulat o molt ennigulat amb possibilitat de precipitacions a partir de l'horabaixa que seran de neu per damunt dels vuit-cents metres. Moderat a notable descens de la temperatura i vent fort, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'4 10'6
Aeroport 17'2 06'5
Eivissa 19'2 08'9
Maó 14'7 06'7
Lluc 14'1 05'8
Sant Llorenç 17'8 08'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris