nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Adéu a les calmes

La bonança d'aquests darrers dies té les hores comptades a les Illes. Avui, el dia encara s'aguantarà bo amb cel clar i temperatura relativament suau. Demà, dissabte, s'iniciarà un empitjorament generalitzat que s'accentuarà en les següents jornades.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinals i augmentarà a intervals de niguls a darrera hora. Temperatura en lleuger descens i vent fluix, de ponent, amb intervals moderats a darrera hora del vespre. Màx. 16º; mín. 7º. Mallorca: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a intervals de niguls a darrera hora. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent fluix, de ponent. Màx. 17º; mín. 4º. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat i augmentarà a intervals de niguls a darrera hora. Temperatura estable i vent fluix, de ponent. Màx. 17º mín. 8º.
Estat de la mar: Àrees de marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular.
Tendència per als pròxims dies: La irrupció d'una massa força freda procedent del nord d'Europa provocarà una forta davallada del termòmetre a les Illes la qual cosa farà que la neu aparegui a la serra de Mallorca a cotes relativament baixes. Dissabte, cel ennigulat amb precipitacions moderades que a la nit podran ser de nau als cims de la serra de Tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'5 08'0
Aeroport 16'5 05'8
Eivissa 17'0 07'8
Maó 15'0 08'6
Sant Llorenç 18'4 06'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris