algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Mestral localment moderat

La situació en superfície ve dominada per la presència d'un anticicló prou fort situat al sud-oest de la península ibèrica. Els fronts càlids i freds corren per les latituds de les Illes britàniques dirigits pel marge meridional de la pertorbació Islandesa.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls a primera hora i tendirà al matí a cel poc ennigulat. La temperatura diürna serà una mica més alta i la nocturna no sofrirà canvis. El vent bufarà entre fluix i moderat, de mestral. Mallorca: hi haurà intervals de niguls a primera hora i tendirà ràpidament a cel poc ennigulat. La temperatura diürna sofrirà un lleuger ascens i la nocturna serà una mica més baixa. El vent bufarà entre fluix i moderat, de ponent i de mestral. Eivissa i Formentera: hi predominarà el cel poc ennigulat. Temperatura diürna en lleuger ascens i nocturna en lleuger descens. Vent moderat, de mestral, que minvarà a fluix.
Estat de la mar: Àrees de maror a la zona nord i marejol a la resta. Bona visibilitat horitzontal a tota la zona.
Tendència per als pròxims dies: El sol i la suavitat tèrmica seran els protagonistes durant la major part de la setmana. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 17'4 11'7
Aeroport 16'0 02'4
Eivissa 15'2 07'6
Maó 14'6 08'4
Lluc 10'8 03'0 05'1
Sant Llorenç 15'9 01'3 07'1
Manacor 16'0 06'0
Sant Joan 13'0 04'0

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris