algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Vent encalmat

L'anticicló i la calma atmosfèrica continuaran dominant el panorama meteorològic a les Illes. L'ambient serà assolellat, amb alguns intervals de niguls alts. La inversió tèrmica farà que proliferin bromes i boirines matineres amb mala visibilitat horitzontal.
Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls alts. Bromes i bancs de boira de matinada. Temperatura sense canvis i vent fluix i variable amb predomini de la tramuntana. Màx, 17º; mín, 9º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat, amb alguns intervals de niguls alts. Bromes i bancs de boira matinals al pla que podran ser localment persistents. Temperatura sense canvis significatius i vent fluix i variable. Màx, 18º; mín, 6º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat, amb intervals de niguls alts. Bromes i bancs de boira matinals. Temperatura estable i vent fluix i variable. Màx, 19º; mín, 11º.
Estat de la mar: Mar arrissada i àrees de marejol. Mala visibilitat horitzontal a tota la zona. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.
Tendència per als pròxims dies: Cel enterenyinat. Dijous hi predominarà el cel poc ennigulat amb intervals de niguls alts i bromes i bancs de boirina matinals. La temperatura no sofrirà canvis i el vent bufarà fluix i variable.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 18'2 07'8
Aeroport ---- 02'4
Eivissa 20'3 09'3
Maó 19'0 10'0
Sant Llorenç 20'8 05'1

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris