algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Anticicló subtropical

L'anticicló de l'Atlàntic subtropical s'estendrà per la Península i la Mediterrània occidental i provocarà ambient sec i estable a la major part del país.
Situació prevista a les Illes: Menorca: hi haurà intervals de niguls i tendirà durant el dia a cel poc ennigulat. Temperatura sense grans canvis i vent entre fluix i moderat, de tramuntana, que girarà durant l'horabaixa a mestral. Mallorca: hi haurà intervals de niguls i tendirà durant el matí a cel poc ennigulat. Temperatura sense canvis significatius i vent entre fluix i moderat, de tramuntana, que girarà durant la tarda a ponent. A Eivissa i Formentera hi haurà intervals de niguls i tendirà durant el matí a cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent fluix, de tramuntana, que girarà durant la tarda a ponent.
Estat de la mar: Marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per bromes i boirines. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels quinze graus.
Tendència per als pròxims dies: El sol i la suavitat tèrmica seran els protagonistes a les Illes durante els tres o quatre pròxims dies.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 19'4 12'0
Aeroport 18'0 05'8
Eivissa 17'5 14'3
Maó 16'6 09'2
Lluc 13'4 05'6
Sant Llorenç 18'2 06'8
Pollença 17'8 07'7
Porreres 17'2 11'8

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris