cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Ambient fred

La presència d'una depressió moderadament forta situada sobre Sicília mantindrà el temps fred i inestable a les Illes.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel ennigulat amb ruixats i tempestes localment moderades, més probables al matí. Temperatura en lleuger a moderat descens i vent entre moderat i fort, de tramuntana. Màx, 12º; mín, 8º. Mallorca: Intervals de niguls amb ruixats i tempestes localment moderades, més probables al matí. Lleuger a moderat descens de la temperatura i vent moderat, de tramuntana, amb intervals forts. Màx, 14º; mín, 7º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb ruixats i tempestes localment moderades, més probables a primera hora. Lleuger a moderat descens tèrmic i vent moderat, de tramuntana, amb algun interval fort. Màx, 15º; mín, 9º.
Estat de la mar: Forta maror i àrees de mar grossa. Visibilitat horitzontal regular. Possibilitat d'aguaits tempestuosos.
Tendència per als pròxims dies: El fred serà el protagonista a les Illes durant els pròxims dies. La neu podria fer acte de presència a la serra de Tramuntana des dels nou-cents metres. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils a moderats que podrien ser de neu a la Serra de Mallorca des dels mil-cent metres. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat descens i el vent bufarà entre moderat i fort, de tramuntana. Dissabte, el cel estarà molt ennigulat i es produiran ruixats i tempestes localment moderades que podrien ser de neu des dels nou-cents metres. La temperatura continuarà en línia descendent i el vent bufarà entre moderat i fort, de tramuntana i de gregal.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 14'2 11'3 13'0
Aeroport 14'0 11'8
Eivissa 17'9 13'8 13'9
Maó 12'4 09'7 28'8
Sant Llorenç 14'6 09'9 74'0

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris