cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

Pocs canvis, de moment

L'anticicló de les illes britàniques continuarà dominant la situació atmosfèrica a la Mediterrània occidental. La nigulositat a les Illes serà variable i la temperatura progressivament anirà fent-se més freda.
Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de tramuntana. Mallorca: intervals de niguls. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent fluix, de tramuntana. Eivissa i Formentera: intervals de niguls. Temperatura estable o una mica més baixa i vent fluix, de tramuntana i de gregal.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels desset graus.
Tendència per als pròxims dies: Notable empitjorament. Dimarts, hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà durant el dia a intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat i es produiran pluges i ruixats moderats en general. La temperatura patirà un moderat descens i el vent bufarà entre moderat i fort, de tramuntana a Menorca i nord de Mallorca i, moderat, a la resta.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma18'213'8
Aeroport18'008'0
Eivissa20'111'9
Maó14'511'8
Lluc12'108'5
Sant Llorenç16'708'4
Pollença16'713'1
Porreres17'407'9

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris