cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Vent de llevant fluix

La presència de les altes pressions situades sobre la Mediterrània i el sud d'Europa farà que les pertorbacions atlàntiques es deviïn cap a latituds molt superiors i que el sol i el bon temps dominin el panorama meteorològic a la major part de la Península Ibèrica i les Illes.

Situació prevista a les Illes: Menorca: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura sense grans canvis i vent fluix, de llevant. Màx, 19º. Mín, 9º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat amb bromes i algun banc de boira de matinada. Temperatura sense canvis significtius i vent fluix, de llevant, amb intervals de brisa durant les hores centrals del dia. Màx, 20º. Mín, 7º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura estable i vent fluix, de llevant. Màx, 21º. Mín, 9º.

Estat de la mar: Àrees de marejol a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 18 graus.

Tendència per als pròxims dies: El pas d'un front molt poc actiu provocaria intervals de niguls i algunes precipitacions dèbils. Dilluns, hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes matinals i tendirà durant el dia a intervals de niguls mitjans i alts. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà fluix, de migjorn. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils.

Temperatures

PuntMàximesMínimesLitres

Palma19'209'4 Aeroport19'404'6 Eivissa19'609'6 Maó17'809'6 Manacor19'009'0 Lluc13'202'0 Sant Llorenç20'606'4 Felanitx21'110'5

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris