cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Tardor plàcida

El sol i el bon temps continuaran afectant les Illes. L'ambient serà càlid i la temperatura màxima superarà els vint-i-cinc graus. El grau d'humitat serà moderadament elevat durant tot el dia.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel poc ennigulat que augmentarà a partir de l'horabaixa a intervals de niguls. Temperatura en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de llebeig, que girarà durant l'horabaixa a tramuntana. Màx. 24º; mín. 14º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat, amb bromes matinals. Temperatura una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de llebeig, que girarà durant la tarda a tramuntana. Màx. 25º; mín. 12º. Eivissa i Formentera: cel poc ennigulat o estirat. Lleuger ascens de la temperatura i vent entre fluix i moderat, de llebeig, que girarà durant la tarda a tramuntana. Màx. 26º; mín. 15º.
Estat de la mar: Marejol amb redols de maror a la zona nord. Visibilitat horitzontal reduïda per bromes matinals. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels denou graus.
Tendència per als pròxims dies: El pas d'un front molt desgastat produirà un lleuger i transitori empitjorament a les Illes. Divendres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat d'algunes precipitacions dèbils. La temperatura patirà un moderat descens i el vent bufarà moderat, de tramuntana. Dissabte, hi haurà intervals de niguls. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà fluix i variable amb predomini del gregal. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura patirà un lleuger a moderat ascens i el vent bufarà entre fluix i moderat, de llebeig.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 21'9 13'6
Aeroport 22'2 09'2
Eivissa 24'3 14'3
Maó 20'7 16'0
Sant Llorenç 23'5 09'2

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris