cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Calma tardoral

L'anticicló del sud d'Europa continuarà garantint el sol i el bon temps a les Illes. L'ambient assolellat farà que la temperatura diüna sigui molt suau. La nit serà clara i humida amb rosades generalitzades.
Situació prevista a les Illes: Menorca: cel poc ennigulat o estirat. Temperatura sense canvis i vent fluix i variable. Màx. 24º; mín. 16º. Mallorca: predomini de cel poc ennigulat amb bromes matinals. Temperatura sense canvis significatius i vent fluix i variable amb intervals de brisa durant les hores centrals del dia. Màx. 25º, mín. 11º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat o estirat. Temperatura estable i vent fluix i variable amb predomini de la component de llevant. Màx. 26º; mín. 14º.
Estat de la mar: Mar plana o arrissada a tota la zona. Mala visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els denou i els vint graus.
Tendència per als pròxims dies: El temps s'aguantarà bo durant gran part del cap de setmana. Dissabte, hi predominarà el cel poc ennigulat amb bromes i boirines matinals. La temperatura no patirà canvis significatius i el vent bufarà fluix, de migjorn, amb intervals de brisa a Mallorca. Diumenge, hi predominarà el cel poc ennigulat i tendirà durant el dia a intervals de niguls amb possibilitat de ruixats a darrera hora. La temperatura no patirà grans canvis i el vent bufarà fluix, de llebeig, amb intervals de brisa a Mallorca. Dilluns, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions localment moderades. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà entre fluix i moderat, de tramuntana.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 22'5 14'3
Aeroport 23'6 10'6
Eivissa 23'2 14'0
Maó 22'5 14'7

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris