lluvia ligera
  • Màx: 14°
  • Mín: 13°
14°

Ruixats i tempestes moderades

La presència d'una profunda depressió situada sobre el golf de Lleó farà que la inestabilitat sigui molt acusada a les Illes.
Situació prevista a les Illes: Menorca, cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats i tempestes, en general moderades. Temperatura una mica més baixa i vent entre moderat i fort, de llebeig, que girarà durant el dia a ponent. Màx. 23º; mín. 16º. Mallorca, cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats i tempestes, en general moderades. Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de llebeig que girarà a ponent. Màx. 25º; mín. 16º. Eivissa i Formentera, cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats i tempestes localment moderades. Lleuger descens tèrmic i vent entre moderat i fort, de llebeig que girarà a ponent. Màx. 26º; mín. 18º.
Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la toza. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats tempestuosos.
Tendència per als pròxims dies: La inestabilitat i els ruixats continuaran afectant les Illes. Ambient fred i desagradós. Dimarts, cel ennigulat amb ruixats i tempestes ocasionals, en general moderades. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de ponent. Dimecres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixat i tempestes ocasionals. Temperatura serà una mica més baixa i el vent moderat, de ponent. Dijous, intervals de niguls amb possibilitat d'algun ruixat o tempesta ocasionals. Temperatura sense canvis significatius i vent moderat, de mestral.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Aeroport 25'4 12'8
Eivissa 25'8 20'8
Maó 23'9 18'7
Lluc 19'5 21'4
Porreres 22'4 23'5
Alfàbia 13'8 11'7
Port Pollença 23'1 12'6

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris