cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

Ruixats i tempestes moderades

La presència d'una profunda depressió situada sobre el golf de Lleó farà que la inestabilitat sigui molt acusada a les Illes.
Situació prevista a les Illes: Menorca, cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats i tempestes, en general moderades. Temperatura una mica més baixa i vent entre moderat i fort, de llebeig, que girarà durant el dia a ponent. Màx. 23º; mín. 16º. Mallorca, cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats i tempestes, en general moderades. Temperatura en lleuger descens i vent entre moderat i fort, de llebeig que girarà a ponent. Màx. 25º; mín. 16º. Eivissa i Formentera, cel ennigulat o molt ennigulat amb ruixats i tempestes localment moderades. Lleuger descens tèrmic i vent entre moderat i fort, de llebeig que girarà a ponent. Màx. 26º; mín. 18º.
Estat de la mar: Maror i forta maror a tota la toza. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats tempestuosos.
Tendència per als pròxims dies: La inestabilitat i els ruixats continuaran afectant les Illes. Ambient fred i desagradós. Dimarts, cel ennigulat amb ruixats i tempestes ocasionals, en general moderades. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de ponent. Dimecres, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixat i tempestes ocasionals. Temperatura serà una mica més baixa i el vent moderat, de ponent. Dijous, intervals de niguls amb possibilitat d'algun ruixat o tempesta ocasionals. Temperatura sense canvis significatius i vent moderat, de mestral.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Aeroport25'412'8
Eivissa25'820'8
Maó23'918'7
Lluc19'521'4
Porreres22'423'5
Alfàbia13'811'7
Port Pollença 23'112'6

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris