cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Empitjorament general

Avui s'iniciarà un empitjorament a les Illes que serà més acusat durant les pròximes vint-i-quatre hores. La temperatura, estable, de moment.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb ruixats ocasionals localment moderats. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent fluix i moderat, de llebeig. Màx, 26º. Mín, 17º. Mallorca: intervals de niguls amb ruixats ocasionals localment moderats. Temperatura sense canvis o en lleuger ascens i vent entre fluix i moderat, de llebeig. Màx, 26º. Mín, 15º. Eivissa i Formentera: intervals de niguls amb possibilitat de ruixats ocasionals dèbils o localment moderats. Temperatura sense canvis significatius i vent moderat, de llebeig. Màx, 27º. Mín, 17º.

Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels vint-i-un graus.

Tendència per als pròxims dies: Ruixats i tempestes localment fortes. Dilluns, el cel estarà molt ennigulat i es produiran ruixats i tempestes moderades que durant la matinada i el matí podran ser localment fortes. La temperatura sofrirà un lleuger a moderat descens i el vent bufarà entre moderat i fort, de llebeig. Dimarts, hi haurà intervals de niguls i es produiran ruixats i tempestes ocasionals localment moderades. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de ponent. Dimecres, hi haurà intervals de niguls. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent entre fluix i moderat, de mestral.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma 24'0 16'2
Aeroport 24'4 15'6
Eivissa 26'4 18'2
Maó 21'8 15'2
Lluc 19'4 11'0
Sant Llorenç 25'9 11'9
Calonge 26'0 19'0
Sant Joan 25'0 13'0

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris