lluvia ligera
  • Màx: 14°
  • Mín: 13°
15°

Insegur al nord

Temps insegur al nord amb pas de niguls i possibilitat de ruixats. A la resta, predomini de l'ambient assolellat i sec. Temperatura moderada, normal per l'època. Vent una mica fort de mestral i de tramuntana a Menorca i al nord de Mallorca.

Situació prevista a les Illes: Menorca: intervals de niguls amb possibilitat de ruixats dèbils que localment poden ser moderats i anar acompanyats de tempesta. Temperatura sense canvis i vent entre moderat i fort, de mestral i de tramuntana. Màx. 24º. Mín. 17º. Mallorca: intervals de niguls al nord amb possibilitat de ruixats dèbils que localment poden ser moderats i anar acompanyats de tempesta, i predomini de cel poc ennigulat a la resta. Temperatura sense canvis significatius i vent moderat, de mestral, amb intervals forts al nord. Màx. 26º, Mín. 15º. Eivissa i Formentera: predomini de cel poc ennigulat. Temperatura sense grans canvis i vent moderat, de mestral. Màx. 27º. Mín. 17º.

Estat de la mar: Forta maror a la zona nord i marejol i maror a la resta. Bona visibilitat horitzontal. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels 21 graus.

Tendència per als pròxims dies: Pluges cada vegada més freqüents i intenses. Diumenge, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de precipitacions dèbils. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent entre fluix i moderat, de ponent. Dilluns, el cel estarà ennigulat o molt ennigulat i es produiran ruixats moderats que poden anar acompanyats de tempesta. La temperatura serà una mica més baixa i el vent bufarà entre fluix i moderat, de ponent.

Temperatures
PuntMàximesMínimesLitres
Palma25'516'5
Aeroport25'610'2
Eivissa25'719'2
Maó24'017'6
Manacor24'515'0
Lluc23'012'0
Sant Llorenç24'610'7
Sant Joan25'012'0

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris