algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

Tardoral

La presència d'un front de niguls força actiu situat al nord d'Algèria provocarà cel molt ennigulat i precipitacions generals a tota la zona de la mar balear.

Situació prevista a les Illes: Menorca: cel molt ennigulat amb ruixats moderats que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura en lleuger descens i vent moderat, de gregal. Mallorca: cel molt ennigulat amb pluges i ruixats moderats, ocasionalment tempestuosos. Temperatura sense canvis o una mica més baixa i vent moderat, de gregal. Eivissa i Formentera: cel molt ennigulat amb ruixats moderats, que poden anar acompanyats de tempesta. Temperatura sense canvis o en lleuger descens i vent moderat, de gregal.

Estat de la mar: Marejol i maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal reduïda per aiguats tempestuosos. Temperatura de l'aigua a la nostra costa entre els vint-i-dos i els vint-i-quatre graus.

Tendència per als pròxims dies: Precipitacions generoses i generals. Dimecres, el cel estarà molt ennigulat i es produiran pluges i ruixats moderats, ocasionalment tempestuosos. La temperatura no sofrirà grans canvis i el vent bufarà fluix, de llevant. Dijous, el cel estarà molt ennigulat i es produiran precipitacions moderades que poden anar acompanyades de tempesta. Temperatura sense canvis o una mica més alta i vent fluix, de xaloc i de migjorn. Divendres, el cel estarà ennigulat i es podran produir ruixats ocasionals localment moderats. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà fluix, de migjorn.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'4 19'5
Aeroport 28'0 14'8
Eivissa 27'2 22'4
Maó 24'4 19'4
Sant Llorenç 25'3 14'9

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris