cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
19°

Front poc actiu

Ens trobam en el mes de setembre i la temperatura de l'aigua a la mar balear és molt elevada, la qual cosa fa que haguem de prestar molta atenció a qualsevol pas de front, per poc actiu que sembli aquest.
Situació prevista a les Illes: Menorca: augment de la nigulositat amb possibilitat de precipitacions de dèbils a moderades a partir del vespre. Temperatura sense canvis i vent moderat, de llebeig i de migjorn, que girarà a la nit a tramuntana. Màx. 29º. Mín. 21º. Mallorca: augment de la nigulositat amb possibilitat de precipitacions de dèbils a moderades a partir del vespre. Temperatura sense grans canvis i vent moderat, de llebeig i de migjorn, que girarà a la nit a tramuntana. Màx. 32º. Mín. 19º. Eivissa i Formentera: augment de la nigulositat amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil a partir del vespre. Temperatura estacionària i vent moderat, de llebeig i migjorn, que girarà a la nit a tramuntana. Màx. 31º. Mín. 22º.
Estat de la mar: Marejol i àrees de maror a tota la zona. Visibilitat horitzontal regular. Temperatura de l'aigua a la nostra costa al voltant dels vint-i-sis graus.
Tendència per als pròxims dies: Es produirà una millora transitòria. Dimarts, hi haurà intervals de niguls amb possibilitat de ruixats localment moderats i tendirà a l'horabaixa a cel poc ennigulat. La temperatura patirà descens entre lleuger i moderat i el vent bufarà moderat, de tramuntana, i girarà a ponent. Dimecres, hi predominarà el cel poc ennigulat. La temperatura serà una mica més alta i el vent bufarà entre fluix i moderat, de migjorn. Dijous, hi haurà intervals de niguls amb precipitacions a darrera hora.

Temperatures
Punt Màximes Mínimes Litres
Palma 27'6 21'8
Aeroport 28'6 17'8
Eivissa 29'6 20'6
Maó 27'2 19'6
Manacor 29'0 19'0
Lluc 24'8 15'6
Sant Llorenç 29'5 17'3

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris