algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Tren d'Artà: s'embulla la troca

Company ha tirat més llenya al foc afirmant que “les obres no poden quedar així”. Fa falta més fermesa

Les declaracions del macroconseller Gabriel Company afirmant que "les obres del tren no poden quedar així" han encès la foguera en comptes d'apagar-la, i amb motiu. Tot govern té l'obligació de posar tota la seva empenta per acabar una obra pública a mig fer. Deixar-la de banda implica una tudadissa de doblers públics que cap societat no pot suportar, es tinguin o no es tinguin recursos per concloure el projecte. En casos com aquest, els recursos s'han de treure i s'ha de forçar Madrid a complir els compromisos.

Company, que té les competències de Mobilitat, Medi Ambient i Ordenació del Territori, ha d'exhibir caràcter polític per impulsar la represa de les obres sense dilacions. Ha de demostrar que aquesta superconselleria no li ve grossa. I ha de saber convèncer el president Bauzá que en una democràcia moderna les obres no s'abandonen a mitges per prejudicis conjunturals. La comarca afectada està indignada per sobre de colors polítics. Ara mateix, ens trobam davant el tren de la vergonya.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per MJ, fa mes de 9 anys

El que s'hauria de fer és demanar un AVE. Si el fan per a set persones per anar a Albacete, amb més raó per anar a Artà, més de set supòs.

Valoració:4menosmas
Per xisco, fa mes de 9 anys

¿Vayacomo cambian las cosas! Antes, por continuar el palacio de congresos, obra a medio hacer, se les criticaba por gastar dinero en esta obra. Ahora se le reprocha que no continue las obras del tren. Se tendría que recortar en el IRL, subvenciones y gasto por el catalan, ...

Valoració:-8menosmas
Per MALLOL DE SINOPLE, fa mes de 9 anys

SENYOR COMPANY: AIXÓ NO ÈS "ASAJA" NI EL CANAL 4 AMB LES SEVES TERTUL.LIES, PLATAFORMES QUE FOREN, SENS DUBTE, "TRAMPOLI" PER ARRIBAR, VOSTÈ, ON ARA ÈS. SENSE QUE AIXÓ VULGUI DIR QUE NO S'HO MERESQUÈS AL CÀRREC, VOSTÈ. HEURÀ D'IMITAR AL SEU PARE, COM A BON CORREDOR DE FONS CICLISTE PER DESENTORSILLAR AQUEST TEMA DEL TREN. VOLDRIA CREURE -- JA QUE EM CAU BÈ, VOSTÈ, CONSELLER ---QUE NO LI HAN DONAT TANTES COMPETÈNCIES PER A PER-LO FRACASAR, JA QUE AIXÓ DE TENIR ELS ORIGENS A FORA VILA NO NO SOL SERVIR PEL CURRICULUM. A VOSTÈ,DE MOMENT, SEMBLA QUE SI,.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris