cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

Policia

El PP confia que, en el cas Bitel, el Tribunal Suprem «tengui més en compte» l'informe de la Policia, que no va veure res de delictiu en el readreçament del correu electrònic de Quetglas al Consolat de la Mar. En tot cas, l'Audiència Provincial considera que Matas en va fer ús, hi hagués o no error inicial.

Maquinària Dins el PP preocupen altres coses, «més importants» per alguns, que els casos Bitel i Formentera. Hi ha molts de pobles que no tenen decidits els candidats i la maquinària electoral «està més que rovellada quan només queden onze mesos per a les eleccions». Aquests comentaris indiquen que abans, quan mancava un any, el Partit Popular ja funcionava com una locomotora.

Rum-rum Ahir els passadissos del Parlament balear eren un constant rumor al voltant del cas Bitel. Un dels comentaris "no contrastat" que es feien indicava que el ministre Matas hauria cridat per telèfon el jutge Catany fa uns dies per saber si era cert que demanaria la seva imputació al Tribunal Suprem. Pels corredors s'afirmava que Matas digué a Catany: «No em pots fer això!». La resposta de Catany hauria estat penjar-li el telèfon.

Munar Per cert, que tots els portaveus parlamentaris xerraren ahir moltíssim del cas Bitel. Però hi va haver una absència durant quasi tot el dematí: Maria Antònia Munar. La presidenta del CIM arribà molt tard i quedà fora de la tempesta. Fou intencionadament? No se sap. Però UM ha mantingut una posició absolutament neutral respecte dels escàndols judicials. No s'hi ha ficat ni poc ni gens.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris