muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Balears davant l’espoli fiscal

Les enormes dificultats que travessa l'economia balear amb el gran problema estructural que suposa l'enfonsament del sector de la construcció, segona locomotora de l'Arxipèlag durant dècades, hauria de dur a primera línia del debat polític i social la situació de l'endèmic espoli fiscal. L'Arxipèlag ha estat durant dècades l'autonomia més espremuda per Madrid. En termes proporcionals, bastant per sobre de Catalunya, que s'ha indignat i ha dit prou a la constant pèrdua de recursos públics que se'n van per no tornar mai. El cas balear és més feridor. Les Corts aprovaren en els noranta un Règim Especial Balear que no s'ha desenvolupat mai com cal. Ara el Ministeri vol retallar el descompte de les tarifes aèries, trepitjant el precepte constitucional que estableix l'especificitat illenca. Mentrestant, el Govern Bauzá està supeditat com mai a Madrid i incrementa els imposts. És ben hora que la societat civil reaccioni. És qüestió de supervivència.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernat, fa mes de 8 anys

Es ben hora de fer oposició al Parlament. Els Ppros ho estant posant facil, com mai hauria sommiat cap partit opositor.
El PSM hauria de liderar la "branca i la bronca" al Govern, perque de moment el PSOE esta ausent i a més no s´el espera perque esta cercant la seva identitat perduda en el Parlament de Catalunya.
Si el PSM no asoleix aquest lidertge amb el misatge dur envers el Govern haurem de cercar alternativas a l´esquerra d´aquest pais podria esser ERC.

Valoració:2menosmas
Per Antelm, fa mes de 8 anys

El PP i el PSOE son com coca cola i Pepsi cola, son partits de Madrid a Balears, no son partits d,aqui, els seus representants a balears en realitat son co.laboracionistas en contra del nostres interesos.

Valoració:10menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 8 anys

Davant l'espoli fiscal només hi ha una cosa a fer i és votar molt distint de com voten la majoria de ciutadans de les Illes Balears quan ho fan.

Mentre tenguem majoria de representants d'obediència a un partit que té la seu central a fora i que vetla -més clarament o més dissimuladament- per uns interessos externs a les Illes Balears, tendrem el cul llogat i farem cada dia més feina per ser cada dia més pobres.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris