cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El tècnic torna a la feina en un ambient hostil

Un grup d’aficionats es desplaçà a Son Bibiloni per mostrar el seu rebuig al fitxatge de Manzano i a la gestió de Serra Ferrer en el primer entrenament de la setmana de l’equip

21604

El reduït grup que increpà Manzano desplegà una pancarta que deia: "O hi posau més collons, o a Segona!".

La divisió que s'ha produït en el mallorquinisme amb el fitxatge de Gregorio Manzano com a nou entrenador del Mallorca es reflectí ahir en el primer entrenament de l'andalús a Son Bibiloni. Un grup d'aficionats es desplaçà a la ciutat esportiva per mostrar el rebuig al de Bailén i a la gestió de Llorenç Serra Ferrer al capdavant de la Societat Anònima Esportiva.

Manzano hagué de sentir com, el primer dia de feina i després d'haver mantingut una xerrada amb la plantilla abans de sortir a la gespa, aquest grup d'aficionats li cridava: "Manzano, vés-te'n ja". Un inici hostil per a l'encarregat de dur l'equip a la permanència a la Primera Divisió. Amés, desplegaren una pancarta en què es llegia: "O hi posau més collons, o a Segona!".

La tensió existent amb aquest grup -d'aproximadament una vintena de seguidors que anaven amb la cara tapada- provocà que la Policia es desplaçàs a les instal·lacions de la carretera de Sóller per tal que les hostilitats no passassin dels crits cap a Manzano.

Ara, caldrà esperar a veure quina rebuda li ret l'Iberostar Estadi dissabte en el partit contra l'Osasuna.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris