cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín:

La temporada 2010, en marxa

El cap de setmana passat s'iniciaren els campionats de Balears Base de trial i motocròs. La Federació Balear aposta per treballar amb els més joves

El cap de setmana passat es posaren en marxa els Campionats de Balears de trial i motocròs en les categories base. Des de la Federació Balear de Motociclisme, s'aposta perquè els més joves tinguin les seves pròpies competicions i funcionin de manera autònoma. Així, Pollença i Campos n'acolliren les dues primeres proves de la temporada 2010. El Club Trial Pollença va ser l'organitzador de la primera jornada del campionat de trial base, que consta de tres categories (Base 80, Base Automàtiques i Iniciació) i un total de 10 proves puntuables.
En la categoria d'Iniciació, amb cinc participants, el vencedor va ser el jove pilot de l'Escola de Son Moix Pep Salleras, amb un punt, seguit per Jorge Hernández, amb 17, i Tomàs López, amb 26.

Joan Cerdà fou el millor dels que es disputaren la victòria en Automàtiques. Gabriel Riutort, segon amb 26 punts, a 7 del primer, i Jordi Torres completaren el podi. Finalment, en la categoria de 80 cc, s'hi veieren els alumnes més avantatjats de l'Escola de Son Moix. Sergi Mesquida, amb set punts, s'emportà el triomf amb autoritat després de superar les 3 voltes en les cinc zones del circuit. Adolfo Caballero (26) va ser segon i Jordi Crespí, tercer, amb 53.

Motocròs

El Campionat B de Motocròs també s'inicià al circuit Toni Palerm de Campos. Alessandro Finzi s'imposà en Iniciació, mentre que en Minicròs el triomf fou per a Jordi Portell. Toni Ferrer s'imposà en 65 cc.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris