cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín: 11°
11°

El Teatre Principal de Maó i Joan Pons, Medalles d’Or al Mèrit de les Belles Arts

Pons durant una actuació.

02-07-2010 | JOAN TORRES

El Teatre Principal de Maó i al baríton menorquí Joan Pons han estat guardonat amb sengles Medalles d’Or al Mèrit de les Belles Arts pel Govern espanyol.

Aquest guardó, atorgat pel Consell de Ministres, distingeix a les persones i entitats que hagin destacat en els camps de la creació artística i cultural o hagin prestat notoris serveis en el foment, desenvolupament o difusió de l’art i la cultura o en la conservació del patrimoni artístic del nostre país.

La consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Joana Maria Camps, s'ha posat en contacte amb el baríton Joan Pons i amb la batlessa de Maó, Àgueda Reynés, per felicitar-los personalment.

El Teatre Principal de Maó és el teatre d’òpera més antic d’Espanya. Fou construït l’any 1829 per l’arquitecte italià Giovanni Palagi i actualment es gestiona mitjançant la Fundació Teatre Principal de Maó.

Així mateix, Joan Pons, baríton dramàtic nascut a Ciutadella, doctor honoris causa per la Universitat de les Illes Balears i Medalla d’Or del Gran Teatre del Liceu, és un dels intèrprets d’òpera actuals més reconeguts en l’àmbit internacional.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris