nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Poesia a Porreres al servei de la llengua

7053

Dotze homes i dones de lletres demostren aquest dissabte a Porreres, a les 20.30 hores, que la literatura en general i la poesia en particular poden ser potents eines de reivindicació, denúncia i compromís.

El volum Versos per la llengua. Noranta-tres veus poètiques de Mallorca (Arrela) va ser el darrer d’una trilogia de poemaris col·lectius a favor de la llengua que uní 179 autors i autores de les Illes en defensa del català.

Ara dotze d'aquests autors tornaran a coincidir a l’escenari de l’Auditori de la localitat per recordar, un cop més, que "l’atac a la llengua és un atac a la cultura que ens és pròpia".

Participants
En l’acte, organitzat per l’Agrupació Cultural de Porreres, es podran escoltar les aportacions a l’antologia de Joan Cabalgante, Àngels Cardona, Aina Ferrer Torrens, Miquel Àngel Llauger, Lluís Maicas, Joan Perelló, Josep Pizà i Vidal, Joan Pomar Mir, Jaume Rosselló, Maria Victòria Secall, Lluís Servera Sitjar i Sebastià Vidal i Obrador, juntament amb l’acompanyament musical de Victòria Salvà.

El passat mes de maig se celebrà un recital similar a Campos dins el cicle poètic i musical Campos és poesia, un acte sense precedents, que comptà amb una vintena de participants i un ingent nombre de públic assistent.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris