cielo claro
  • Màx: 12°
  • Mín: 11°
11°

Rubalcaba visitarà Mallorca el proper 10 de novembre

El coordinador dels socialistes de l'illa, Miquel Àngel Coll, ha explicat que la campanya electoral serà 'didàctica i pedagògica'

El candidat socialista Alfredo Pérez Rubalcaba visitarà Mallorca el pròxim dia 10 de novembre, segons ha anunciat aquest divendres el coordinador electoral dels socialistes de l'illa, Miquel Àngel Coll, en roda de premsa. Coll, acompanyat pel candidat al Congrés, Pablo Martín, ha explicat que duran a terme una campanya electoral "didàctica i pedagògica" en la qual, a més d'explicar les seves propostes, escoltaran l'opinió de la gent sobre això.

Segons Coll, la millor manera de saber el que desitja la societat és ser a prop d'aquesta i, per aquest motiu, els candidats d'aquest partit han realitzat més de 70 actes preelectorals de proximitat com col·loquis oberts a la ciutadania, encontres amb entitats socials i veïnals o accions de carrer, actes que el 20 N arribaran a més de 200 i que es podran realitzar gràcies a la tasca de 500 voluntaris.

Debats electorals

D'altra banda, Coll ha destacat que estan disposats a fer "tots els debats que facin falta" perquè, segons ha indicat, "el que volem és confrontar les nostres idees amb què amaga el PP". A més, ha manifestat que volen que el debat sigui un espai neutral on pugui ser retransmès per tots els mitjans de comunicació que ho desitgin. El socialista ha declarat que "com progressistes" tenen l'obligació d'explicar el programa electoral, "però també tenim que explicar el programa ocult del PP, el que no diuen que faran però que acaben fent com demostren allà on governen, i que es basa a fer retalls passant la motoserra al sistema educatiu i sanitari".

Quant al candidat del PP balear, Miquel Ramis, Coll s'ha mostrat sorprès que digui que faran una campanya austera "quan en realitat no faran campanya perquè no volen mostrar el que faran", ha reiterat. "Ramis és molt valent darrere del logo del PP quan es dedica a insultar-nos tots a l'estil de González Pons però tenc dubtes que sigui tan valent a l'hora de debatre i confrontar propostes amb Pablo Martín". Per la seva part, Martín ha explicat que el programa electoral dels socialistes s'estructura en quatre grans eixos: economia, ocupació, igualtat d'oportunitats i democràcia." En aquest sentit, ha fet recalcament en el qual les prioritats són "l'economia i l'ocupació, que passen per la recuperació econòmica, la reducció del dèficit, el fluix de crèdit i la creació de llocs de treball."

 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris