cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín:

Rafel Duran diu que el justificant del pagament de la tomba es va perdre

Un robatori al domicili familiar provocà que s'extraviàs el document ara reclamat al Jutjat

L'actual portaveu del grup municipal a Cort, Rafel Duran, confirmà ahir que el passat mes de març acudí a la Brigada de Delinqüència Econòmica en representació dels seus pares, "com faria qualsevol fill". La Policia havia citat els seus pares en relació a la compra d'una tomba al cementeri de Palma fa tres anys, quan Òscar Collado era el gerent de l'Empresa Funerària Municipal. Se li sol·licità que aportàs la factura, el títol de propietat i el rebut en el qual es confirmava que hagués pagat les despeses de manteniment. Duran declarà voluntàriament i sense advocat. La tomba es troba en el cementeri vell.

La compareixença de Duran davant els investigadors del cas Funerària es produí com a conseqüència de la seva mediació en l'operació de compravenda d'una sepultura per als seus pares per la seva condició durant la legislatura passada de tinent de batle d'Esports i, per tant, integrat a l'equip de govern.

La declaració de Duran, que va tenir lloc fa diversos mesos, detallà que, després de transmetre a Collado l'interès per adquirir una sepultura al cementeri vell de Palma, qui aleshores era el gerent oferí la possibilitat d'escollir entre dues tombes, una de les quals fou finalment adquirida pels pares del polític.

Segons la versió oferida pel portaveu del PP a Cort, els seus pares obtingueren el corresponent títol de propietat i la factura de l'operació, documentació que s'entregà a la Policia.

Rafel Duran, per part seva, no ha volgut fer públic l'import de la compravenda de la fossa que adquiriren els seus pares. Entre la documentació sol·licitada per la Policia i que no ha pogut ser entregada, hi figura el justificant de l'abonament de la factura, raó per la qual es desconeix com es va pagar l'import de la factura. El mateix Duran explicà que el domicili dels seus pares fou assaltat per uns lladres, els quals extraviaren aquesta documentació. Els pares del portaveu actual del Partit Popular a Cort n'interposaren la corresponent denúncia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris