cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 25°
21°

El PSM defensa Mascaró i assegura que El Camí justificà les feines

El partit afirma en una circular als seus dirigents que el procediment és legal, que l’associació realitzà les tasques i que els tècnics les avalaren

El PSM ha dirigit una circular als seus dirigents per explicar els punts més rellevants del cas El Camí. El partit nacionalista assegura que els seus responsables polítics actuaren de manera correcta, que l'associació justificà els treballs i que els tècnics de la institució hi donaren el vistiplau. Recorda també que l'associció va ser avalada pel PP.

La formació nacionalista apunta, arran de la detenció del coordinador de les rutes de Mallorca Emili Gallardo i de la imputació de l'exconsellera insular Joana Lluïsa Mascaró, que "els membres del PSM-Entesa varen actuar correctament, d'acord amb la legalitat. El projecte era interessant, el contracte menor signat i la subvenció atorgada es varen fer complint la normativa (la subvenció es va adjudicar seguint un concurs obert, avalat pels tècnics i per la interventora)".

Segons el PSM, "els responsables de Cultura durant la legislatura passada varen pagar a El Camí el que corresponia al contracte menor signat, perquè els treballs estaven convenientment justificats (i tenien el vistiplau dels tècnics). Pel que fa a la subvenció posterior, la comprovació de l'execució de les tasques fetes va ser realitzada pels tècnics igualment i fou avalada pels gestors polítics ja en aquesta legislatura, amb el PP (els documents inclouen la signatura de responsables del PP, com ara Joan Rotger i Miquel Barceló)".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Aquí, en català!, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingüisme també en aquest fòrum: deixem sense respondre ni valorar els comentaris en la llengua cooficial distinta del català. I si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí l'idioma foraster no és útil ni necessari.

Valoració:6menosmas
Per un catalino, fa mes de 7 anys

Y la Mas-cara tenia que seguir al subordinado por haberlo adoctrinado (y rima y todo)

Valoració:0menosmas
Per On són es doblers?, fa mes de 7 anys

Si ha estat tot legal, podrà justificar totes ses despeses no?, 40 mil i busques d'euros no desapereixen tots sols.

Valoració:-7menosmas
Per Fanpor, fa mes de 7 anys

La propera vegada que governi el Pacte, que es quedin fotocòpies compulsades de totes les factures, per si es "perden".

Valoració:9menosmas
Per pel ciutadà, fa mes de 7 anys

Per a "un ciutadà" si saps llegir, no és una manifestació,ni tan sóls una concentració, és una caminada pacífica per donar suport emocional a Emili per part dels seus amics i familiars sense entrar en cap tema jurídic ni legal ni de culpabilitat o no culpabilitat.
Si tu estiguessis a presó segur que t'animaria saber que a fora pensen en tu, es respecta la feina dels jutjes, així com esperam que es respecti el suport que es vol fer arribar a Emili.

Valoració:11menosmas
Per UN CIUTADA, fa mes de 7 anys

HEMEROTECA I MEMORIA. SI EL QUE HAN FET ES FER UN MAL US DE DOBLERS PUBLICS QUE ELS JUTJIN I SI ES CULPABLE QUE ELS CONDENIN I QUE RETORNIN ELS QUE S'HAN DUIT.

ARA FER MANIFESTACIONS A FAVOR DE QUI EL JUTJE A ENVIAT A PRESSO NO MES HO HAVIA VIST QUAN EN BARRIONUEVO VA ENTRAR A LA PRESSO DE SEGOVIA.

DEIXEM SEMPRE QUE EL JUTJES FACIN LA SEVA FEINA

Valoració:-9menosmas
Per pere, fa mes de 7 anys

Caminada en supor a Emili Gallardo, dilluns ,a les 18 hores,a sa Pobla

http://www.facebook.com/events/147167532125558/

Valoració:18menosmas
Per per tonina, fa mes de 7 anys

Tonina, hi ha un grup creat al facebook, ja són 1000 membres es diu "Emili no té un pel de corrupte,ho sabem"..i ja comença a haver movilitzacions, aquest dilluns a les 18 hs hi ha una caminada pacífica des de la plaça major de sa Pobla...assistiran moltes persones.
I això no ha fet més que començar......

Valoració:10menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Jo no ho entenc. Preso sensa fianca. O aquest jutge es antinacionalista o sigue es espanyolista o aquest Gallardo va per fer lo sant.

Valoració:0menosmas
Per Concís, fa mes de 7 anys

Segurament aqui hi ha intenció de criminalització d'un sector molt concret, igual que n'hi va haver quan, la legislatura passada, n'hi va haver contra UM.

La feta penosa és que abans els ara perseguits feien unes mamballetes cruels.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris