cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
27°

Munar abona la fiança de 350.000€

L'expresidenta del Parlament evita el seu ingrés a presó. El seu advocat ha recorregut la fiança de responsabilitat civil, cosa que no impedirà l'embargament de béns

El recurs d'apel·lació interposat per l'expresidenta del Parlament i del Consell, Maria Antònia Munar, contra la fiança de responsabilitat civil de més de 2,5 milions d'euros que li va imposar el jutge Juan Ignacio Lope Sola dins del cas Maquillatge, no paralitzarà l'embargament dels seus béns a què es procedirà per no haver fet efectiva la caució, segons van assenyalar avui fonts judicials. Així, en no haver dipositat aquesta fiança, se li requerirà a Munar que designi els seus béns fins a cobrir la quantitat fixada pel titular del Jutjat d'Instrucció número 2, per quedar posteriorment embargat, d'acord al disposat a l'article 597 de la Llei d'Enjudiciament Criminal.

L'expresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, ha dipositat aquest matí la fiança penal de 350.000 euros que li va imposar el jutge instructor del cas Maquillatge, Ignacio Lope Sola, després de prendre-li declaració, per evitar la presó provisional, segons ha confirmat l'advocat de Munar.L'expresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, ha dipositat aquest matí la fiança penal de 350.000 euros que li va imposar el jutge instructor del cas Maquillatge, Ignacio Lope Sola, després de prendre-li declaració, per evitar la presó provisional, segons ha confirmat l'advocat de Munar, Gabriel Garcías.

Així, el lletrat de Munar també ha manifestat que recorrerà contra la sentència judicial en què el magistrat va dictar dimecres passat l'esmentada fiança, mitjançant un recurs de reforma que presentarà davant del mateix jutjat. En aquest sentit, Garcías també ha informat que ha recorregut contra la fiança per responsabilitat civil de 2,6 milions d'euros dictada pel jutge per possibles responsabilitats pecuniàries derivades de la seva possible implicació en el cas Maquillatge.

El jutge havia donat de termini fins a les 14.00 hores d'avui, divendres, perquè l'expresidenta d'UM faci efectives les fiances. En cas de no abonar la segona fiança, el jutge ordenaria l'embargament dels béns de l'encausada.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Crits, fa mes de 9 anys

Jo li demanaria, per favor, an aquest diari, que tengués una mica de consideració cap an es que escrivim aquí i no permetès per més temps que passi això que passa amb ses manetes de puntuació.

Tècnicament no té cap dificultat. És tant senzill com dotar a ses manetes des mateix mecanisme que protegeix sa puntuació dets articles. Per a una IP, un vot i pus.

Hi ha uns “corruptors” de manetes, clarament al servei de ses tessis “propagandistes” d'Unió Mallorquina, que no se conformen amb opinar –i embullar- sinó que a més se dediquen a maltractar tots es comentaris que no són de sa seva corda carregant-los de manetes vermelles, i de verdes es que els hi van bé.

Pareix que aquesta gent, i companyia, han confós aquets espai amb una cosa pròpia, amb un lloc que els hi pertany… i així dèu ser si es segueix permetent que mos maltractin d'aquesta manera.

Crec que podeu entendre que no és gens agradable veure sotmeses an aquest maltracte totes ses opinions que amb ànim constructiu escrivim aquí. I que mos desanima a participar an es que ja sabem que serem tractats d'aquesta manera.

Vos demanaria, per favor, que hi posassiu remei i no permetessiu que això continui passant –no vos costa res– o que, sinó, eliminassiu ses manetes de puntuació.


Valoración:2menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 9 anys
Poder judicial independent ja!!!
Valoración:3menosmas
Per Macià, fa mes de 9 anys
Au idò! Avui ha sorttit en Rodan de la presò, 15 anys per haver robat doblers públics.

Que deu esatar pensant na Munar en aquets moments?, la vos imaginau 15 anys a la presó amb "La Paca"?

I en Jaume Matas, que deu estar pensant en aquest moment? hi vaig?no hi vaig?. El dilema que deu tenir, viure il.legal els EEUU o ves a sber a on, o la possibilitat de viure una bona temporada a la carretera de Sóller fent companyia amb "El Tartas" o en R. de Santos.
Valoración:-10menosmas
Per Crits, fa mes de 9 anys
Tu ho has dit Sebel·lí: NO VOTIS!!! (...però crida!)

(...i ERC?)
Valoración:2menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 9 anys
Crits, mira si ho tendràs bo de fer:
a) no votis UM perquè t'ho han robat tot
b) no votis PP perquè encara ha robat molt més que ningú i per compte d'altri
c) no votis PSOE perquè roba per compte d'altri i pacta amb els anteriors.
d) no votis el Bloc perquè pacta amb a) i amb c)
veus si serà fàcil!
Valoración:25menosmas
Per indignat, fa mes de 9 anys
Per aquesta dona això són menuts! Esper que això no quedi com un altre "paripé" més...
Valoración:-12menosmas
Per Crits, fa mes de 9 anys
Joan, són molt aclaridors es comptes que fas an es teu primer comentari an aquesta notícia. Gràcies.

Però crec que t'has deixat una cosa. S'hi haurien d'afegir ets interessos.

I ets interessos no se poden comptar en doblers. Ets interessos són sa formació des nostres fills, sa nostra salut, uns mitjans de transport mínimament decents, sa cohesió social, es prestigi com a societat capaç...

Mos han robat sa política. Ses polítiques que havien de fer que fóssim competitius dins aquest món global. Te pareix que es CEDEIB degué ajudar gaire a reforçar s'indústria balear a s'exterior?

Mos han robat s'assistència an es nostres vells. Te pareix que deguèren posar gaire esment en crear un bon sistema d'atenció a sa vellesa qui només estava preocupat en organitzar dinars multitudinaris per veure si els hi arrancaria quatre vots?

Mos han robat uns mitjans de comunicació que ajudàssin a fer-mos una societat oberta, informada, plural, culta i adulta, que mos cohessionassin com a poble. Basta veure es nivells d'IB3… i d'aquest diari, per a no anar més lluny.

Mos han robat una administració eficient. La mos han deixada carregada de càrrecs inutils. L'han engreixada de personal innecessari només amb per a engreixar sa seva xarxa clientelar. Una adminstració mancada des necessaris mecanismes de control, mal preparada, mal organitzada, que seguim pagant entre tots.

Mos han robat una política que preservàs sa bellesa des nostre paisatge i des nostre estil de vida. Han malmenat es territori fins a s'extenuació.

No s'han aturat a davant res. Mos ho han robat tot.

I continuen…
Valoración:2menosmas
Per Berganta, fa mes de 9 anys
No passeu pena. Això no és res, Encara dins la grossa caixa forta, en queeeden ... per carregar un tren.
Valoración:-6menosmas
Per Arnau, fa mes de 9 anys
El que tots plegats anem veient és que la justícia és per a rics, pagues una fiança en doblers i evites la presó, si no tens doblers has de entrar en la presó i jo em pregunto: Però quina mena de justícia és aquesta????
Valoración:4menosmas
Per Do not vist Majorca, fa mes de 9 anys
Volia dir:

Des de aquest punt de vista els forasters són els beneficiats, ja que se gasten els doblers dels balears, i els balears són els solidaris.

No hi ha robatoris, hi ha solidaritat.
Valoración:54menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris