cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín:

Les irregularitats a la casa de Florentino Peréz han prescrit

L'informe pericial que encarregà l'anterior jutge del cas Andratx apunta possibles il·legalitats en les reformes de la mansió

Mansió que el president del Reial Madrid i de la constructora ACS va comprar a una urbanització de Cala Llamp.

06-02-2005 | MICHELS

La darrera peça del cas Andratx, en el qual s'investiguen presumptes irregularitats en la construcció de la mansió que el president del Reial Madrid i de la constructora ACS, Florentino Pérez, comprà el 1998 e una urbanització de luxe de Cala Llamp, és ben possible que acabi en no-res. Tot apunta que l'informe pericial que s'elaborà sobre aquest habitatge de luxe podria haver trobat indicis que algunes de les reformes que s'hi executaren podrien incórrer en il·legalitats, però que els presumptes delictes haurien prescrit. És a dir, que el propietari, Florentino Pérez, no podria ser acusat d'un delicte contra l'ordenació del territori. Aquesta mena de delicte urbanístic prescriu al cap de tres anys des que se n'incoa la causa, i ja han passat.

El que sí que es podria haver comès és un presumpte delicte de prevaricació i, fins i tot, un altre de falsificació documental. Aquest hauria estat comès pels funcionaris del Consistori d'Andratx que facilitaren les llicències d'obra, atès que aquesta classe de delicte prescriu als 10 anys. Tot i això, els tempus estarien agafats amb pinces. Aquesta darrera peça del sumari, la número 77, s'obrí el juliol passat arran d'un acarament entre dos imputats en el qual sortí a llum el nom del conegut empresari madrileny. En principi, només està oberta contra l'exzelador municipal Jaume Gibert, imputat en altres peces. Amb l'informe pericial, la jutgessa del cas Andratx avaluarà si cal cridar a declarar el president del Reial Madrid, ja sigui com a imputat o com a testimoni.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem sagrera, fa mes de 8 anys

Un altre "senyor feudal" de la Meseta. I ja van uns quants.

Valoración:5menosmas
Per Amb un ric han topat, fa mes de 8 anys

Amb un ric han topat. Si es tractàs d'un jornaler que viu en una barraca foravila perquè no té cèntims ja li haurien fet tomar.

Valoración:1menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 8 anys

És que els poderosos són "de mel i sucre"

Valoración:2menosmas
Per Multat., fa mes de 8 anys

I als altres, una trista "munta" per aparcar malament, no prescriu mai!

Valoración:2menosmas
Per Pobret de mi, fa mes de 8 anys

Aquest personatge, té bul·la per a fer el que vol. Com a càstic li donen més obres públiques i prestecs els bancs.

Valoración:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris