algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

Les famílies de Mallorca també s'uneixen a la querella criminal contra Bauzá, Camps i Estarellas

Una de les poques imatges que existeixen de Bauzá, Camps i Estarellas junts, durant un acte a la Llotja.

TERESA AYUGA

Les famílies de Mallorca també es personaran contra José Ramón Bauzá, Joana Maria Camps i Guillem Estarellas per diferents delictes, després que la setmana passada els pares i mares menorquins a través de Fapma Menorca donessin a conèixer les seves intencions.

La setmana passada es reuniren les Juntes Directives de les Federacions de Pares i Mares d'Alumnes de Mallorca, Eivissa i Formentera. Les tres federacions varen aprovar donar suport a la personació com acusació particular de la Confederació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de les Illes Balears (COAPA), de la que formen part, en la querella criminal contra Bauzá, Camps i Estarellas interposada el passat dia 4 d'abril als jutjats d'instrucció de Palma per FAPMA Menorca, també membre de COAPA.

Aquesta querella es fonamenta en l'actuació del Govern i de la Conselleria d'Educació per la imposició dels projectes de Tractament Integrat de Llengües (TIL) als centres educatius i les posteriors actuacions descartant els recursos de famílies, docents i directius contra aquesta imposició. I l'obertura d'expedients disciplinaris a alguns directors per posar en relleu aquesta imposició contra la legislació.

També per l'adopció, el passat 6 de setembre de 2013, del Decret-Llei del TIL, hores després que la Sala del Contenciós-administratiu del TSJIB deixés sense efecte el Decret del TIL.

Totes aquestes actuacions serien presumptament constitutives de diversos delictes d'impediment d'exercici de drets cívics, de prevaricació i desobediència.

Finançament
La querella es finançarà amb les aportacions de ciutadans en la recollida de fons que
es va iniciar el passat dilluns dia 7 d'abril a l'adreça: http://www.totsuma.cat/projecte/1135/querella-criminal-contra-bauza-campsi-estarellas.

La recollida de fons està ja a la recta final, ja que s'han aconseguit 6.000 dels 7.000 euros marcats com a objectiu.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Visquem i coses veurem, fa mes de 7 anys

Si poguessin veure per un foradí com parlarà d'ells la història, d'aquí a alguns anys, tots aquests mallorquins ignorants o renegats que fan la farina blana als forasters d'esperit colonitzador que patim a les Balears, segur que no escriurien els seus malintencionats desbarats tan ufanosos. És ben previsible.

Valoració:27menosmas
Per Cop d'estat, fa mes de 7 anys

Es polítics elegits democràticament pes poble, acusats per fer sa seva feina. Es representants des pares, de qualcuns d'ells, fent política utilitzant es nostros fills, ja sigui empleant-los con nins-anunci, demant as seus pares que no els duguin a classe per que es professors puguin cobrar mentres fan vaga, o fent-los participar de qualsevol acte ANTI tot lo que no els hi va be a ells.
Pe favor, que qualcú inici una querella criminal contra sa FAPA Mallorca, menorca, Eivissa i Formentera, segur que no hi faltaran aportacions de pares FARTS de que sa auto-anomenada comunitat educativa NO ATURI DE FER POLITICA A COSTA DES NOSTROS FILLS.

Valoració:-38menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys


Esper que tota aqueixa trepa paguin pel mal que han fet... i pel que haurien fet si no els haguéssim aturat els peus.

Valoració:42menosmas
Per FRONT MALLORQUÍ, fa mes de 7 anys

Tots els pares, mares, alumnes, mestres, professors i professores units per enderrocar la feixistarra dictadura espanyolista del madrileñufo engominat!

Valoració:53menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris