algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 14°
11°

La Sala dóna compte de la dimissió de Vidal amb l'abstenció del PSOE

Els socialistes s'estranyaren que els fessin votar una renúncia

G.M./M.N.Ses Salines.
L'Ajuntament de ses Salines, reunit ahir en ple presidit pel tinent de batle, Rafel Serra, donà compte de la renúncia a la batlia de Sebastià Vidal amb els vots a favor de l'equip de govern (PP,UM i SU), del Grup Mixt i l'abstenció del PSOE.

Els socialistes s'abstingueren perquè «ens estranya molt que haguem de votar una dimissió», segons el portaveu Sebastià Burguera.

La renúncia de Vidal a la batlia s'ha fet efectiva després que el primer edil del PP es veiés afectat per la polèmica sorgida sobre la legalització de les quadres annexes a la seva casa, situada dins sòl rústic.

Tot començà quan es destapà que Vidal s'havia construït una casa il·legal al costat de les quadres. Posteriorment se sapigué que l'exbatle de ses Salines havia enviat un certificat a 10 batles, tots ells del PP, en el qual demanava que verifiquessin l'actuació de l'Associació de Cavallistes en els seus municipis per tal de poder aconseguir la declaració d'interès general per part del Consell de Mallorca de les quadres.

Després de tota la polèmica sorgida pel cas Vidal, i que alguns dels batles que signaren el certificat reconeguessin el seu «error», Sebastià Vidal presentà la seva dimissió com a batle i regidor de l'Ajuntament de ses Salines davant la Junta Directiva Regional del Partit Popular el passat dia 2 de setembre.

Ara la batlia de ses Salines recau sobre la número quatre de les llistes del PP, Maria Bonet, després que Rafel Serra renunciàs al càrrec. Es preveu que Bonet sigui investida batlessa el proper 8 d'octubre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris