nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

L'alberg de Manacor mostra la seva cara més renovada

Aquest centre de transeünts de la Fundació Trobada ha estat totalment reformat i a partir d'ara s'inclourà dins la xarxa d'inclusió social del Consell de Mallorca

L'alberg de transeünts de la Fundació Trobada ha estat objecte d'una important reforma d'instal·lacions. El conseller insular de Benestar Social i president de l'IMAS (Institut Mallorquí d'Afers Socials), Jaume Garau, i el batle Antoni Pastor han visitat l'edifici per veure aquestes millores. Des de 1992, aquest centre dóna acollida nocturna temporal a persones amb necessitats d'habitatge, en situacions problemàtiques o en risc d'exclusió social, a més de promocionar socialment les persones usuàries del servei.

La reforma
Per tal de millorar tots aquests serveis, s'han duit a terme diferents treballs. En la planta baixa es troben les oficines i les aules de formació, com també una habitació per a persones que tenen alguna discapacitat física i banys propis. En el primer pis hi ha les cambres per als homes amb els banys, una sala menjador, cuina, rebost, despatx per al personal i l'habitació per als membres del grup de voluntariat.

En el segon pis s'ubiquen les habitacions per a les dones amb un bany, rebost, bugaderia i menjador, a més d'una terrassa i un pati interior. L'IMAS col·laborarà enguany amb la Fundació Trobada amb una aportació econòmica de 18.000 euros. Així, el Consell de Mallorca podrà fer servir devers 10 places durant tot l'any per a la seva xarxa d'inclusió social.

Per part seva, el conseller Jaume Garau ha valorat molt positivament les obres de reforma que s'han duit a terme al centre, "ja que suposaran una clara millora per a les persones usuàries", i ha lloat la tasca de la fundació "especialment en aquests moments de crisi econòmica". D'altra banda, el batle Antoni Pastor i la regidora de Serveis Socials, Catalina Riera, també han considerat bones aquestes millores de l'alberg de la Fundació Trobada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris