nubes rotas
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
17°

El Govern aprova el projecte de Llei audiovisual de les Illes

El Consell de Govern celebrat aquest divendres ha aprovat el projecte de Llei audiovisual de les Illes, que regularà l'activitat audiovisual a l'Arxipèlag, i que articula tot un seguit d'accions i mesures de foment de l'activitat del sector, considerat per l'Executiu com a "estratègic".

A la pràctica, un dels efectes de la reforma és que obre la porta a una possible gestió privada de la ràdio i televisió pública de Balears. Segons el text el Projecte de Llei preveu que la gestió d'aquest servei públic es pot dur a terme per mitjà d'empreses públiques, i també mitjançant "la gestió indirecta o la col·laboració público-privada".

Segons una nota difosa al portal de la CAIB, el text aprovat avui ha estat debatut prèviament amb agents del sector audiovisual de les Illes, així com amb els diferents grups parlamentaris. A partir d'ara es començarà la seva tramitació parlamentària.

En la declaració aprovada, es preveu que la nova regulació serveixi com a "instrument per a la promoció turística, a més de la promoció i divulgació de la cultura, història i llengua pròpia, així com per a la transmissió dels valors superiors de la Constitució i l'Estatut de les Illes".

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris