muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Els treballadors d'informatius d'IB3 es queixen de les “escridassades”

1542

Els treballadors d'informatius d'IB3 es queixen de les “escridassades” que han patit els redactors i càmeres.

M.À.C.

El comitè d’empresa dels treballadors d’informatius d’IB3 considera “inadmissibles” les “escridassades contra els càmeres i els redactors que cobreixen la vaga de docents”.

El comitè d'empresa dels treballadors de CBM ( l’empresa concessionària dels informatius d’IB3)
ha fet públic un comunicat en el qual denuncia que “no és de rebut que els treballadors que cobreixen les notícies siguin intimidats quan se’ls encarrega la cobertura informativa de les protestes. La línia editorial no és responsabilitat dels càmeres i redactors”.

Segons el comitè, durant els cinc dies d’aturada, els equips d’informatius d’IB3TV han cobert les protestes que la comunitat educativa ha fet davant el Consolat, a les portes del Parlament, a la Universitat, i a l’esplanada de la Conselleria d’Educació, “i en tots aquests casos han estat escridassats i increpats per una part dels concentrats”.

“Enèrgic rebuig”
Davant aquests incidents, els representants dels treballadors volen expressar el seu “més enèrgic rebuig” cap a aquesta situació “d’intimidació cap als càmeres i redactors” i reclamen “el màxim respecte per part dels manifestants i sindicats cap als treballadors que cobreixen les protestes”.

Finalment, també lamenten “el clima d’hostilitat que s’ha creat entre alguns manifestants i els reporters i operadors de càmera que es desplacen al lloc de la notícia”.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Mateu Planas, fa mes de 7 anys

Per una banda em sap greu que aquestes persones es sentin agreujades mentres fan feina, però és el mateix que quan ells assetjen a les persones per donar una notícia en primicia. Cada qual ha de saber a quina feina incorpora el seus coneixements, perquè, per qui, amb quina moral i amb quina ètica.
Una cosa es cobrir els esdeveniments, no els queda més remei, ja que no són 10 manifestants sino molts més i l'altre és el tracta i el temps que li donen. Han cobert millor la notícia mitjans "españoles" que els propis. Potser els cal queixar-se al director de IB3 que segur que n'és el responsable de no deixar-los ser professionals com cal.

Valoració:-4menosmas
Per Orzouei, fa mes de 7 anys

Hem arribat a un tot val....aquí se demostra s'intransigència dels manifestants, que carregan sobre qui cobreixen notícias i, de pas, lis fan propaganda gratuita....a la Ser avui, n'Angels ha ficat sa pota fins abaix diguent que a Balears no hi ha hagut tanta immersió lingüística com a Catalunya...en resum, molts recolçaríem una lluita per sa millora de s'educació en beques, professorat, millora de s'acces a sa funció docent, però s'implantació des TIL no és motiu suficient per què els alumnes perdin classe així, i deixem que ses coses caiguin pes seu pes...implantem es TIL d'una vegada com se va implantar s'immersió, i desprès veurem que feim!!!! Potser ens duguem una sorpresa i funcioni!!!!

Valoració:-8menosmas
Per toni, fa mes de 7 anys

Avui a la SER s'ha fet un programa damunt el til,(a nivell nacional) al Col·legi Mata de Jonc,han entrevistat a Bauzà,li han regalat una camiseta verda, a quedat en evidencia la seva solitud des pres de parlar molts d'altres convidats, Hi havia Toni Nadal (el tio de Rafel Nadal), que també a criticat la seva gestió d'aquesta crisi.

Valoració:5menosmas
Per marbosch, fa mes de 7 anys

Els informatius de IB3 jo els mir per posar el rellotge en hora; esper que aquest la doni bé, la resta li podeu llevar el so.

Valoració:2menosmas
Per FURILO, fa mes de 7 anys

Gràcies TV3, aki no se n'enteren del que pasa, de pena
els telenoticies de PP3.

Valoració:23menosmas
Per Xim, fa mes de 7 anys

Bon titular. "Treballadors d'informatius", no hi ha cap periodista.
Si no volen escridassades que deixin de fer de "departament de propaganda".

Valoració:13menosmas
Per Pep, fa mes de 7 anys

Us heu fixat en la immensa quantitat de faltes que hi ha en els rètols i peu de pantalla d'IB3? Especialment en els informatius. Fa empegueir.

Valoració:14menosmas
Per Pep, fa mes de 7 anys

Us heu fixat en la immensa quantitat de faltes que hi ha en els rètols i peu de pantalla d'IB3? Fa

Valoració:5menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Especialistes en obrir el telenotícies en successos i llavors més successos i successos

Valoració:12menosmas
Per t, fa mes de 7 anys

Què esperen? Què els donin l'enhorabona?
PP3 éstà manipulada i els treballadors són còmplices per no denunciar.

Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris