algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
28°

Els directors de Secundària de Menorca diuen que han complert "la llei"

L’Associació de directors d’ensenyament secundari de Menorca, ADESME, davant la decisió presa per la consellera d’Educació, Cultura i Universitats d’obrir expedients disciplinaris a diversos directors i directores de Menorca, assegura que en tot moment han complert amb les lleis i normatives en vigor.

En un comunicat expliquen que “tots els directors de Menorca han seguit les passes necessàries per complir amb el requeriment del secretari d’Educació, Cultura i Universitats de 18 de juliol de 2013, és a dir, han convocat els òrgans competents per a la modificació del Projecte de Tractament Integrat de Llengües, i han proposat les modificacions indicades pel Departament d'Inspecció Educativa”.

Els directius asseguren haver complert la Llei Orgànica d’Educació (LOE) vigent i tota la normativa que la desplega, tant estatal com autonòmica, que estableix que els Equips Directius de centres docents no són competents per a modificar el projecte lingüístic.

Els directius insisteixen que “en cap moment s’ha encarregat explícitament als directors i directores la modificació del projecte lingüístic”.

És per això que consideren “totalment arbitrària la decisió de la consellera, i la presa de mesures cautelars un abús que conculca drets bàsics de les persones”.

Els directors i directores als quals s’està obrint expedients disciplinaris, “estan segurs de l’adequació de les seves actuacions, ajustades en tot moment a normativa, i demanen una tramitació ràpida que allunyi qualsevol dubte sobre les mateixes”.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cucala., fa mes de 7 anys

Ja comencen a tenir-mos la mateixa por que ens tenien el 1936. Aposta ens afusellaven i purgaven.
Són dos mons antagònics . Ells només volen el Poder i els Doblers, i nosaltres la Cultura i la Veritat.

Valoració:11menosmas
Per Tic, fa mes de 7 anys

En la meva opinió l'expedient d'aquests directors és il.legal. El jutge ha de decidir i jo crec que necessariament els donarà la raó. Es planteja aleshores una qüestió nova. Els directors d'instituts que han modificat els projectes lingüístics si que han comés un delicte i han d'esser expedientats no?

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris