algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

El Llevant, amb la vista posada al 6 de novembre

Tot està preparat perquè Son Servera aculli la gran manifestació per exigir que s’acabin les obres del tren

Cartell que convoca els veïns de la comarca per defensar el projecte ferrovial de Manacor fins a Artà.

18-10-2011

 

La Plataforma pel tren de Llevant i el GOB han convocat tots els veïns de la comarca a sortir al carrer per exigir al Govern que acabi les obres de la línia ferroviària de Manacor fins a Artà. Son Servera acollirà el diumenge 6 de novembre a les 12.30 hores l'acte central d'una nova marxa pel tren (i ja és la vuitena), que arreplegarà gent de tota la comarca provinent de Manacor, Sant Llorenç, Son Carrió, Artà, Capdepera i Cala Rajada. La caminada es durà a terme per les antigues vies del tren, que ja estan pràcticament recuperades gràcies a l'actuació impulsada pel Govern anterior i que, d'ençà de l'entrada del PP a l'Executiu autonòmic, està aturada des del mes d'agost.

Unitat

No és la primera vegada que els ajuntaments de Sant Llorenç, Son Servera, Artà i Capdepera sumen esforços per tal de reclamar la finalització d'unes obres que, així com estan, només creen mala imatge i perjudiquen la lliure circulació pels vials de foravila. El de Manacor és l'únic consistori del Llevant que no s'ha sumat a la marxa pel tren. Malgrat tot, el batle, Antoni Pastor, ha afirmat més d'un pic que també està a favor que es concloguin les tasques ferroviàries.

Tot i l'anunci de la vuitena marxa pel tren de Llevant, el conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori del Govern, Gabriel Company, es reunirà avui horabaixa amb els batles Antoni Pastor (Manacor), Mateu Puigròs (Sant Llorenç), Josep Barrientos (Son Servera), Jaume Alzamora (Artà) i Rafel Fernández (Capdepera) per explicar-los la situació derivada de la suspensió "temporal" de la feina a la línia ferroviària Manacor-Artà. A la reunió prevista per avui, on també hi serà present el gerent de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), José Ramón Orta, es tractaran algunes solucions amb vista al futur que seran debatudes amb els batles i que s'intentaran consensuar amb els representants municipals.

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Porqueret de Son Fava, fa mes de 7 anys

Jo vull saber:
- Quants diners es va comprometer a pagar el "Gobierno" del PSOE?
-Quants diners ha enviat el Gobierno de España, PSOE?
-Quants diners ha pagat a les constructores el Govern d'esquerres?
-Quants diners hi ha invertits en obres?
-Quants diners han costat les maquines comprades?

Qui sapi la resposta la doni

Valoración:16menosmas
Per Jaume, fa mes de 7 anys

Supòs Pep que cimpte Son Carrió i les dues urbanització del batle de sant llorenç que no ha aconseguir vendre oi? Perquè no feis una parada al golf de pula i hi feu una urbanització? No teniu vergonya enganat sa gent! Saps que unes 82.000 persones ja no reben atenció social? Basa de projectes faraònics per omplir s'ego del
polític de torn!
A veure com s'arregla el merder a Son Servera... ;-(

Valoración:8menosmas
Per Pep, fa mes de 7 anys

Aquest discurs no te sentit. Primer heu d'aprendre a Comptar: de Manacor a artà passa per 5 localitats amb exptensions previstes a Sa Coma i Cala Millor i quan arribi a Capdepera i Cala Rajada seran 9 localitats que podran juntar-se amb la resta de localitats amb tren: Petra, Sine , Inca,....
Quina mania vos ha pegat ara que està procticament acabat en que no soluciona res.
No fer res no soluciona res!
Tota passa per una ova cultura en el transport públic a l'illa ho paga de bon de vers!!!
En marxa, ja!

Valoración:-21menosmas
Per vicenç servera, fa mes de 7 anys

La comarca seria més credible, si dins un marc inter-municipal, hagués resolt el problema, fonamental als meus ulls, de la travessia de Manacor. No sé quina seria la solució, emperò el transbordament, mai.

Valoración:6menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

solucionar el contracte amb AUMASA , aquí hi ha el problema de moblitat a llevant, el tren és només una cortina de fum que costa i costarà molts doblers públics i que només arribarà a 4 pobles, no té sentit. Ho hem de reconèixer i buscar una bona solució de transport públic per la comarca sinó sempre estarem amb la mateixa.

Valoración:18menosmas
Per Pep, fa mes de 7 anys

No hem de confondre: D'allò quediuen i d'allò que hi ha. No mesclem ous amb caragols. Margalideta, Beleta o qui siguis, pots estard'acord o en contra del tren per "x" motius, però mai perquè els llevin d'altres partides del Govern Balear. Tot el finançament està signat i compromés amb l'Estat (que per cert ha invertit en matèria ferroviària 4.500 milions d'€ i ens plany l'1 per mil: 440 milions)

Valoración:-9menosmas
Per Margalideta, fa mes de 7 anys

no hi ha per bolquers i aquests encara volen tren per anar els diumenge de passeig, no ho entenc, vivim a la lluna de València?

Valoración:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris