lluvia ligera
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
25°

El Govern vol una IB3 “més regionalista”

Gómez diu que l'ens no ha de competir amb les grans cadenes estatals, perquè això suposa un cost molt elevat

127054

La renúncia de Pere Terrasa obre el camí de la reformulació de l'ens.

PERE BOTA

El Govern vol reformular els continguts informatius de l'ens autonòmic d'IB3 Televisió i Ràdio per convertir-los en un mitjà més "regionalista". Així ho assegurà el conseller de Presidència, Antoni Gómez, responsable de l'àrea on està adscrit l'ens públic. En una entrevista a IB3 Ràdio, el titular avançà que el seu Govern "vol una IB3 molt regionalista que es faci ressò de les notícies que succeeixen a les Balears i que deixi de competir amb les grans cadenes multinacionals, perquè això comporta un cost elevat".

Els motius econòmics són els principals que argumentà Gómez a l'hora de plantejar aquest canvi més "regionalista" i que fins ara ocupava l'ens públic de Ràdio i Televisió de Mallorca, que el Consell pretén liquidar a final de setembre. El conseller es comprometé, però, a intentar "ocupar aquesta gent i aquest sector de producció perquè pugui treballar per a nosaltres", en referència als professionals que es dedicaven a les seccions de nacional o internacional dins els informatius d'IB3.

L'anunci del Govern coincideix amb la recent dimissió del director general d'IB3, Pere Terrasa. Precisament ahir, la mesa del Parlament admeté l'escrit de renúncia de Terrasa al capdavant de l'ens públic. Tot apunta que els canvis anunciats pel responsable de Presidència es produiran en el moment que se'n nomeni el substitut, que per ara no gaudeix de consens polític.

El Govern, que manté converses amb l'oposició, es planteja convocar un ple aquest agost per designar el director general de la cadena. Si no té un nom consensuat amb l'oposició en aquesta sessió plenària, haurà d'esperar sis mesos per nomenar, en una altra, el director general de l'ens públic sense dependre de cap altre partit.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Paco Jones, fa mes de 9 anys

I per què punyetes no tanquen IB3 i deixen Televisió Mca, que té molta més qualitat i costa molt manco???

Valoració:28menosmas
Per Deixondit, fa mes de 9 anys

Serà difícil fer una IB3 més vulgar i mediocre que l'actual. Jo, com ara, no la pens mirar mai. Que la mirin els peperos!

Valoració:11menosmas
Per Xim, fa mes de 9 anys

I en quant a veure el barça per TV3, crec que te mes a veure amb la compra dels drets d'emisió per part de TV3 que de retallar absurdament. S'ha de tenir en compta que per poder comprar els drets d'emisió els preus varien depenguent de si ho emeten només per catalunya que per catalunya i balears.

Valoració:-7menosmas
Per Xim, fa mes de 9 anys

Fórmula 1 en català??? No siguem beneits. Això te un cost molt elevat. Mes val fer be la feina ve localment i oferir bon servei per al d'aquí que no emetre la fórmula 1 ... ni en castellà ni en català ni en xines. Sortiria mes barato pagar-te el bitllet d'avió per a que ho vegis en directe. És tudar doblers.

Valoració:-8menosmas
Per VOLEM TV3, fa mes de 9 anys

VOLEM VEURE TV3 ÍNTEGRAMENT, ON VEIM EL BARÇA? ON VEIM ES BÀSQUET? FÓRMULA 1 EN CATALÀ? SÈRIES EN CATALÀ? FEIS GANES DE RIURE! ANAM CAP ENDERRERA COM ES CRANCS! VOLEM ESPORTS 3, VOLEM TV3 DE SEMPRE!

Valoració:12menosmas
Per IntelBook, fa mes de 9 anys

Que la tanquin i posin TV3 al complet I PUNT.

L'estalvi serà impressionant. Deixaran de robar tant al ciutadà per mantenir aquest xiringuito.

Valoració:43menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Una IB3 mes cutre, encara?

Valoració:16menosmas
Per Absurd, fa mes de 9 anys

Que torni TV3 al complet, sense retallades absurdes. Ara mateix no podem veure el Barça per culpa de la manca de llibertat d'expressió que patim al nostre país insular. Pocavergonyes! Malentranyats! Infames! Ens voleu esclaus i de genollons davant Espanya i Castella. Com podeu ser tan malvats amb la societat a la qual estau obligats a servir i a donar-li benestar, salut, profit, alegria i humor? Absurd, absurd, absurd!

Valoració:20menosmas
Per A porgar fum i a porgar aigua, fa mes de 9 anys

Tornam als anys seixanta.

Valoració:9menosmas
Per Llorencet, fa mes de 9 anys

Méééés?

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris