cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín: 11°
11°

El Consell revoca l'interès general a la casa il·legal de l'exbatle Vidal

Els socialistes volen que ara s'incoï un expedient de demolició

El consell executiu del Consell de Mallorca acordà el passat dia 26 de juny revocar l'interès general que en el seu moment es concedí a l'habitatge i unes quadres en sòl rústic de l'aleshores batle de ses Salines, Sebastià Vidal (PP). El primer edil hagué de dimitir quan es demostrà que aconseguí l'interès de forma fraudulenta, presentant el seu habitatge com la seu de l'Agrupació de Cavallistes de ses Salines.

Així ho anunciaren ahir el consellers insulars pel PSOE, Cosme Bonet i Antoni Alemany, que explicaren que el seu grup demanava des de feia un any aquesta revocació de l'interès general, que quan es destapà l'escàndol, el Consell només havia deixat en suspens.

Els socialistes consideren que en aquest cas hi ha indicis que l'Ajuntament de ses Salines, governat pel PP, «ha prevaricat» amb una actuació que suposa un «frau de llei» per tal d'afavorir els interessos de l'exbatle. «Des que comença la tramitació de l'interès general per part de Sebastià Vidal, l'Ajuntament no ha fet més que intentar enganar el Consell», digué sobre això el secretari d'Organització dels Socialistes de Mallorca, Cosme Bonet.

Una vegada que el Consell de Mallorca ha revocat l'interès general presentat de forma fraudulenta, els socialistes demanen ara que el Departament de Territori incoï un expedient d'infracció urbanística a l'exbatle saliner i que es procedeixi a la demolició de les construccions fetes il·legalment en sòl rústic.

«Demanaren al conseller de Territori quines gestions s'han fet en aquest sentit perquè l'Ajuntament actuï o si bé és el Consell qui actuarà directament. Nosaltres pensam que s'han de demolir el primer pis de la casa, les golfes i les quadres», digué Bonet, qui recordà que Vidal comptà en la seva actuació irregular amb l'aval d'onze ajuntament governats pel PP i quatre conselleries del Govern, en el conegut des d'aleshores com el «cas ses Salines».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris