muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Educació designa a dit el director del CEIP Gaspar Sabater de Palmanyola

La Conselleria d'Educació ha designat a dit el director del CEIP Gaspar Sabater de Palmanyola, tal com assegura l'Associació de Pares i Mares d'Alumnes (Apima) del centre en una carta que enviarà la pròxima setmana a la consellera d'Educació, Joana Maria Camps.

Els pares expliquen que en tant que membres del Consell Escolar del centre "ens consta que, l'anterior director, Gabriel Arrom Tomàs, va comunicar a la Conselleria d'Educació, així com a l'Inspector del centre la voluntat de donar continuïtat al seu càrrec". A més, l'avaluació realitzada per Inspecció va ser favorable a què el director seguís desenvolupant les seves funcions com a tal, juntament amb el mateix equip directiu durant el pròxim curs 2013-14.

Els pares no entenen perquè, amb un equip directiu que, "ja coneix la realitat del centre" i amb predisposició a donar seguiment a la seva tasca durant el curs proper, "s'ha enviat una nova persona per ocupar el càrrec de direcció".

Per l'Apima "el fet de què sigui una persona (el nou director) que no forma part ni de l'equip directiu cessat, ni del professorat actual, fa que això impliqui una nova adaptació, tant per part del nou equip directiu, com del professorat, de l'alumnat i de l'Apima".

Amb aquesta carta les famílies volen que Educació els aclareixi "els motius pels quals s'ha cessat a l'anterior director" i els doni "una argumentació del procediment seguit per a la designació del nou equip directiu".Durant aquests dies l'Apima està cercant signatures de suport per adjuntar a la carta que es farà arribar a Educació en breu.

Aquest diari s'ha posat en contacte amb la Conselleria d'Educació per aclarir com han anat les coses, si bé, Educació encara no ha donat cap tipus d'explicació.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per María Victoria Muñoz, fa mes de 7 anys

Estic segura que la Conselleria no donarà cap resposta a aquesta carta;
no tenen cap mena d'explicació amb lo que han fet
només vull donar moltes gràcies al ex-equip directiu pequè en aquest dos anys el col·legi ha estat en tot moment una familia
i desitjar que el proper curs sigui satisfactori per tota la comunitat educativa, i sobre tot pels nins i nines del CEIP Gaspar Sabater

Valoració:-1menosmas
Per Sa Bubota de s'Antigor, fa mes de 7 anys

Així el PP podrà posar tot el seu comissariat polític a dins les escoles a la caça de l'adoctrinador de torn. Cada dia se'm posa més la pell de gallina de la baixa qualitat democràtica dels que ens governen i dels seus tics dictatorials.

Valoració:19menosmas
Per jbm, fa mes de 7 anys

Tota aquesta gent antimallorquina que acusa es qui defensen lo mallorquí d'antimallorquins, ténen molta de barra, aquest a qui acusau de catalanistes són es qui han adaptat es llibres a ses modalitats de ses illes Balears, es qui han fet s'ansa per ansa, i es castell d'iràs i no tornaràs, i es llumeneret blau, i ses plaguetes i es pus sopa, etc.
Sou una colla d'enemics de lo mallorquí que, per no reconeixer-vos traidors a sa nostra terra vos amagau darrera un anticatalanisme mallorquinista que no existeix, és impossible ser vertaderament mallorquinista sense esser també catalanista.

Valoració:22menosmas
Per Toni M, fa mes de 7 anys

La veritat, els que coneixem en Biel sabem que és un bon mestre i un director excelent.
Perquè el destitueixen? Per col.locar algun amic o amiga! Si no es aixi no s'entén!

Valoració:5menosmas
Per Pere, fa mes de 7 anys

Ja es hora que el dbalears posi ordre i moderi un poc el debat.

Valoració:23menosmas
Per Català de Mallorca, fa mes de 7 anys

@Ja era hora:

Dit d'una altra manera: una política antimallorquina no pot esser mai catalanista; sempre serà espanyolista i anticatalana.

Valoració:4menosmas
Per Català de Mallorca, fa mes de 7 anys

@Ja era hora:

Una política a favor d'una nació (p.e. la catalana) no pot anar mai en contra d'una part de la nació (p. e. Mallorca).

Valoració:18menosmas
Per Biel, fa mes de 7 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-12)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Jeroni Rosselló, Antoni Maria Alcover, Gabriel Alomar, Pere Oliver Domenge, Joan Fuster, Josep Guia, Joan Guasp, etc.

Valoració:-13menosmas
Per De Salses a Guardamar, fa mes de 7 anys

psan.cat/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf


www.tot-catalunya.cat


"La proposta de Guia recull, així mateix, una llarga tradició d'ús ample del significant Catalunya. Com a exemple paradigmàtic, el mallorquí Gabriel Alomar es referia a tota la Catalunya com a agrupació de la Catalunya continental i la Catalunya insular, tal com recull Gregori Mir en el llibre 'Sobre nacionalisme i nacionalistes a Mallorca'."

Viquipèdia, article "Digueu-li Catalunya"

Valoració:-1menosmas
Per Ja era hora,, fa mes de 7 anys

Ja ès hora de que comencin a posa ordre, què passa amb sos directors de s'IES Marratxí i IES Felanitx?, ès on s'ha duit sa política catalanista més anti-mallorquina de tota s'illa.

Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris