cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín: 11°
11°

Demanen la revocació definitiva de l'interès general de l'exbatle Vidal

El PSOE recorda que el Consell només ho ha fet de manera cautelar


El grup socialista al Consell de Mallorca reclama que la Comissió Insular d'Urbanisme revoqui de manera definitiva l'interès general concedit el 20 de maig de 2005 per a la ubicació de la seu de l'Agrupació de Cavallistes de ses Salines. Per l'estiu es destapà que darrere d'aquest interès general, el batle de ses Salines, Sebastià Vidal (PP), hi amagava la legalització del seu habitatge i d'unes quadres en sòl rústic del municipi. Vidal dimití un mes després de fer-se públic aquest cas.

Els consellers socialistes Cosme Bonet i Antoni Alemany recordaren ahir que, de moment, el Consell de Mallorca només ha resolt de manera cautelar el recurs presentant pels grups de l'oposició per a la revocació d'aquest interès general «amb un ús fraudulent del càrrec públic en benefici personal, i amb la presentació de certificats falsos o irregulars».

Bonet considerà que «seria molt greu que la Justícia s'avançàs al Consell de Mallorca en aquest cas», considerant que l'anomenat «cas de ses Salines» és un «tema gravíssim de corrupció municipal» en el qual hi ha implicats 11 municipis del PP i quatre conselleries del Govern, amb una querella interposada contra ells.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris