muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:
10°

Camps i Estarellas defensaran avui el TIL a IB3

Una de les poques imatges que hi ha de la consellera Camps i el secretari autonòmic d'Educació, junts amb José Ramón Bauzá.

TERESA AYUGA

La consellera d'Educació, Joana Maria Camps i el secretari autonòmic d'educació, Guillem Estarellas, defensaran el Decret de tractament integrat de llengües (TIL) a IB3 aquesta nit a partir de les 21.35 hores.

La segona setmana de vaga indefinida dels docents ha començat sense cap moviment cap al sector i només amb l'anunci de què els màxims responsables educatius apareixeran a la televisió pública per “debatre” sobre el TIL, segons diu la nota d'IB3.

“Especial debat TIL” és el nom del programa que es dividirà en dos blocs. A la primera part, la periodista Cristina Bugallo entrevistarà, en directe, Camps.

Tot seguit el periodista Joan Frontera conduirà la taula de debat amb diferents representants dels col·lectius implicat: Biel Caldentey, secretari general de l'STEI; Iñaki Aicart, portaveu de l’Assemblea de Docents; Guillem Estarellas, secretari autonòmic d’Educació; Joan Riera, periodista de Mallorcadiario; Antoni Verd, president de la Comissió del Consell Social de la UIB i José Manuel Barquero, opinador.

El programa es podrà seguir per @IB3televisio amb l’etiqueta #TILaIB3.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Boicot IB3 (ràdio i televisió) bilingüe!, fa mes de 7 anys

No a IB3 (ràdio i televisió) bilingüe.

Valoració:5menosmas
Per jr, fa mes de 7 anys

Ho sento, però IB3, el NO-DO balear, fa estona que no me mereix cap confiança, i no te cap ni una garantía d'imparcialitat o objectivitat.
Una desgracia de televisió, una vergonya...

Valoració:0menosmas
Per Mateu Planas, fa mes de 7 anys

Pens que ens estan utilitzant com si fossim beneïts. Encara no han entès que la vaga no té res a veuré amb la llengua anglesa. La vaga com jo la entenc és per no escoltar la manera d'implantar-la des de el principi i des de la base. Les cases, els pisos, les possessions... és comencen pels fonaments (nins de 3 anys) i acaben per la teulada (al·lots fins....). I si el que no volen es més fracàs escolar del que tenim no facin que docents donin classes de medi, història, mattemàtiques o altres en una llengua que no dominen. PER FAVOR NO FACIN MÉS MAL A LA DOCÈNCIA I ALS ALUMNES. Instruïr SI però amb coneixements.

Valoració:-4menosmas
Per Orzouei, fa mes de 7 anys

Hem arribat a un tot val....aquí se demostra s'intransigència dels manifestants, a la Ser avui, n'Angels ha ficat sa pota fins abaix diguent que a Balears no hi ha hagut tanta immersió lingüística com a Catalunya...en resum, molts recolçaríem una lluita per sa millora de s'educació en beques, professorat, millora de s'acces a sa funció docent, però s'implantació des TIL no és motiu suficient per què els alumnes perdin classe així, i deixem que ses coses caiguin pes seu pes...implantem es TIL d'una vegada com se va implantar s'immersió, i desprès veurem que feim!!!! Potser ens duguem una sorpresa i funcioni!!!!

Valoració:-7menosmas
Per toni, fa mes de 7 anys

Jo no ho pens mirar. #boicotAPP3

Valoració:-2menosmas
Per he,he, fa mes de 7 anys

Donc jo crec que veure la Camps intentant "argumentar" pot ser força divertit!!!
(Ja es deu estar estudiant les respostes de les preguntes pactades...)

Valoració:-1menosmas
Per No al bilingïsme, fa mes de 7 anys

Que no ens imposin el bilingïsme, també, en aquest fòrum. No puntuem els comentaris fets en castellà!

Valoració:4menosmas
Per GABRIEL, fa mes de 7 anys

Jose Manuel Pepero?

Valoració:3menosmas
Per marbosch, fa mes de 7 anys

Això serà una versió acolorida del NO-DO.
No farà fosca abastament per a tan fantasma.

Valoració:3menosmas
Per marbosch, fa mes de 7 anys

Els informatius de IB3 jo els mir per posar el rellotge en hora; esper que aquest la doni bé, la resta li podeu llevar el so.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris