cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

L'Assemblea de Docents negociarà amb Educació abans de convocar la vaga

La reunió de docents, ahir a Santa Maria.

30-07-2013 | Antoni Pol

L'Assemblea de Docents decidí ahir iniciar un procés de negociació amb la Conselleria d'Educació abans de convocar oficialment la vaga. De fet, per poder convocar una aturada cal que prèviament s'hagi produït un procés de negociació entre les parts, si no la protesta no pot ser autoritzada. Així ho decidiren ahir els prop de 150 docents que participaren de l'assemblea celebrada a les Cases dels Mestres de Santa Maria.

Durant la trobada d'ahir un dels punts tractats a l'ordre del dia va ser l'aprovació del document de demandes que l'Assemblea farà arribar a la Conselleria i sobre el qual se sustenta la convocatòria de la vaga indefinida.

Els punts pels quals els docents aposten per la vaga indefinida i que s'intentarà negociar les pròximes setmanes amb Educació són els següents:

- Retirada del Decret de Tractament Integrat de Llengües (TIL).

- Retirada del projecte de decret de Convivència i la Llei de símbols.

- Beques de transport i menjador efectives i convocades en el temps i la forma adient. Dotació suficient i eficient perquè es pugui dur un bon pla de reutilització de llibres.

- Recuperació de les plantilles, del professorat d'Atenció a la Diversitat i de les ràtios anteriors a les retallades.

- Substitucions immediates de les baixes.

- Baixes 100% remunerades.

- Contractació dels interins durant els mesos de juliol i agost.

- Recuperació dels complements perduts i reconeixement de nous sexennis des de l'1 de juny de 2012 i acompliment de l'acord salarial de 2008 per l'escola concertada.

- Petició a la Conselleria d'Educació que insti al Govern Central a retirar la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).

El pròxim 30 d'agost se celebrarà ja l'assemblea definitiva on s'haurà de votar, si després de les negociacions que es portaran a terme durant el pròxim mes amb Educació, continua tenint sentit la convocatòria. Encara està per concretar on es farà aquesta trobada que es preveu multitudinària i decisiva.

Més informació:

Web de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 5 anys


Pancatalanisme és feixisme,,

PD. Els catalibanets quan estan amargats i no tenen res a què aferrarse solen treure es seu verí i manipulació com sempre.

Valoración:-1menosmas
Per arg, fa mes de 5 anys

-1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir:

"Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus"


("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)


-1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul·liana

"ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis"

("Nueva Historia de la Isla de Mallorca y de otras Islas a ella adyacentes" de Joan Binimelis, Mallorca 1593. Traduïda de l'original català al castellà per Guillem Terrassa i impresa a la impremta Tous de Palma l'any 1927 per al diari "La Última Hora". Tom V, capítol I, pàg. 10)


-1365: Els diputats mallorquins escriuen al Cerimoniós: "Com los mallorquins e poblars en aquella illa sien catalans naturals, e aquell regne sia part de Catalunya...",

http://argumentari.blogspot.com.es/2009/02/referencies-sobre-la-llengua.html


-1390: Els jurats del regne de Mallorca ordenaven que "si alcun català robava gra de dia, lo fossen tallades les orelles; si el lladre era un catiu o cativa" se li augmentava el càstig. Si el robatori era durant la nit se'l condemnaria a la forca, "per qualsevol persona axí catalana, com catiu o cativa". Això demostra que el gentilici "català" es feia servir per a referir-se als repobladors cristians lliures, o als seus descendents, i per a diferenciar-los, dins la societat mallorquina, dels esclaus.

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

-1418: Anselm Turmeda es presenta ell mateix de la manera següent: "aquell fill d'Adam que està assegut sota aquest arbre és de nació catalana i nat a la ciutat de Mallorques i té per nom Anselm Turmeda".

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

Valoración:1menosmas
Per UEP! COM.. ANAM?, fa mes de 5 anys

Ben fet!!!... Tots axí... Ben fet!!!... Tots axí...ha, ha, ha. catalanufos renegats !!

UEP! COM.. ANAM? COM DEIS VOLTROS SI, LO NOSTRO ES NOSTRO I DE NINGU MES, LO NOSTRO ES ES TRAMPO, SES MATANCES, ES BALL DE BOT, SES SOPES DE MATANCES, SES HERBES DOSÇES, SEMIS I SEQUES, ES MALLORQUI.........I NO USURPA SES TRADICIONS ALS ALTRES POBLES CON ES CALÇOTS, ES CASTELLERS, ES CATALA, AIXO ES DE CATALUNYA,. JO VULL CONSERVAR SES MEVES COSES I NO USURPAR LES TRADICIONS DELS ALTRES. Aporgar fum tot es pancatalanisme fdp !!!

Valoración:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris