cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín:

Algaida també declara la quadribarrada símbol oficial

Acte a Cura en defensa de la llengua.

01-04-2012 | N. RINCON

El Ple de l'Ajuntament d'Algaida aprovà el passat dimarts la moció que dóna suport a què la senyera sigui un símbol local, convertint-se així en el primer consistori socialista en tirar endavant aquesta iniciativa.

Amb aquestes accions el PSIB-PSOE vol aturar la retallada en llibertat d'expressió i de drets cívics que està imposant el Partit Popular, segons asseguren des del partit.

El batle del municipi, el socialista Francesc Miralles, s'ha congratulat del consens entre els partits polítics d'esquerres per dur endavant aquesta moció i ha criticat que “el govern del PP complica la vida als ajuntaments en lloc de donar-los suport”.

En aquest sentit, Miralles ha insistit en què les darreres lleis aprovades pel president Bauzá fan més difícil el funcionament dels pobles. “Allà on els municipis no hi tenien cap conflicte ara resulta que han d'autoritzar a la comunitat educativa a fer algunes accions que el PP prohibeix”, afegeix el batle d'Algaida.

Els atacs continuats del Govern a la llibertat d'expressió i la imposició de la censura prèvia són, segons Miralles, “una actitud de dubtosa constitucionalitat que semblava pròpia de temps anteriors però que s'està posant d'actualitat”.

Consell, Sencelles, Lloseta i Capdepera, també aprovaran la moció
En aquest sentit, els altres ajuntaments socialistes de Consell, Sencelles, Lloseta i Capdepera també tenen previst aprovar en el pròxim plenari aquesta iniciativa que va en defensa de la cultura i la història de les Illes, però també dels drets i llibertats dels ciutadans i ciutadanes.

El batle socialista de Sencelles, Tomeu Morro, ha avançat que “el Grup Municipal està treballant en aquesta proposta per aconseguir que tiri endavant”. Per part seva, el batle de Consell, Andreu Isern, ha manifestat que “Consell també aprovarà aquesta proposta per la llibertat d'expressió i en contra de la imposició ideològica que li suposa la Llei de Símbols”.

Per part seva, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha avançat que “durant el pròxim plenari, que serà el pròxim mes de febrer, l'Ajuntament podrà aprovar aquesta iniciativa gràcies al consens dels partits d'esquerres”. Pel que fa a Lloseta, el batle Bernat Coll ha anunciat que “estam fent feina per poder consensuar una iniciativa en defensa de la llibertat d'expressió i dels símbols culturals i històrics de les Illes, que segurament aprovarem al pròxim plenari”.

Tal com ja s'ha anunciat, els socialistes presentaran una moció per defensar la llibertat d'expressió i els símbols locals a la resta dels ajuntaments de Mallorca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Marga, fa mes de 5 anys

Pancatalanistes de Mallorca i Balears..cuatre replagats, cuatre renegats i traiidors a sa seva TERRA.. cuatre venuts en es principat.. Barco traiidors, no sou mallorquins,no sou Balears, sou catalans !! arruuuuuix de CA NOSTRA .. barco traiidors...

No Volem Pancatalanisme a Sa Nostra Terra !!!!
Valoració:0menosmas

Valoración:-2menosmas
Per MALLORCA LLIURE, fa mes de 5 anys

Visca sa República de Mallorca independent!
españistan R.I.P.

Valoración:3menosmas
Per mallorquí, fa mes de 5 anys

Vius. Això no significa que els hitleritos catalans puquin penjar-les a ses nostres escoles

Valoración:-22menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Un altre autogol d'aquest madrileny no integrat.
Visca Algaida!

Valoración:26menosmas
Per Talibausán, xupa aquesta!, fa mes de 5 anys

Un altre mèrit impagable de l'immigrant madrileny talibauzán.

Valoración:13menosmas
Per GRÀCIES, TALIBAUZÁN, fa mes de 5 anys

HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI, AI,
NO PUC PUS!!!! HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI,
ME COMPIX, HA, HA, HE, HE, HE!!!!!
GRÀCIES, TALIBAUZÁN!
ETS S'ALEGRIA DE MALLORCA!
NO T'ATURIS DE FER RABIETES I FORASTERADES I NÚMEROS DES TEUS!
ES MALLORQUINS MOS AVORRIRÍEM SENSE TU!

Valoración:22menosmas
Per Ropit., fa mes de 5 anys

Visca Algaida, els algaidins i en "Camestortes"!

Valoración:13menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Sr,Baussà l'hi aplicarà el T.I.L al sr Rajoi Brei ? perque això de treurerse el PPeret de la butxaca davant els americans de le Cambra de Comerç, i posarsse a llegir en castellà ja fa PeP, tenia por de fer el ridicul, com la bottle?
"Catalunya nunca serà independiente" va dir,............
Fa 117 anys el president espanyol Canovas,va dir,"Cuba mai serà independent..................
Salut per tots i bonas torradas.

Valoración:18menosmas
Per sotrac, fa mes de 5 anys

Ni un pas enrrere, enhorabona a l'ajuntament d'Algaida. //*//

Valoración:16menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 5 anys

I quan ho hagin aprovat gairebé totsels municipis, què farà el president? Potadetes i fer cruixir les dents? A qui pensa que obligarà a passar per la seva rasadora?

Valoración:30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris