cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

No vagi per dit

Wikipedia manipulada
Ahir vespre, una de les eines del coneixement més emprades en l'actualitat,Wikipedia, oferia als lectors castellans una versió tan ridícula com manipulada de la biografia de Maria Antònia Munar. Algú amb "privilegis" hi entrà i escriví que Munar "es una política corrupta de las Islas Baleares" i que "se doctoró en corrupción en la UIB". A la Viquipèdia en català, aquests judicis no hi eren.

Eufòria dins el PP
Dins el PP balear hi ha eufòria perquè els arriben enquestes de Madrid que els diuen que traurien 32 diputats a l'Arxipèlag si ara es realitzassin comicis autonòmics. Callen, esperen esdeveniments i volen dur a terme el seu congrés amb tranquil·litat, però des del carrer Génova els donen ànims.

Matas, moció i dia 23
Si el PP presentàs una moció de censura a Cort just després del congrés, al voltant de dimarts 9 de març, el ple de la moció s'hauria de dur a terme dues setmanes després. És a dir: al voltant del 23 de març, el dia en què Jaume Matas està citat a declarar.

El tractament informatiu d'IB3
Ha estat molt ben comentat el tractament que va donar ahir l'informatiu de migdia d'IB3 Televisió a la declaració de Miquel Nadal i dels responsables de Vídeo U. La televisió autonòmica n'informà d'una manera clara i amb l'amplitud que mereixia la notícia. Com es sap, el director general de l'ens, Antoni Martorell, és militant d'UM.

Tempestes i construccions il·legals
Les recents tempestes a Andalusia i Madeira, on s'han enfonsat cases de construcció dubtosa, exigeix una revisió a fons de tantíssimes edificacions il·legals existents a Mallorca a zones rústiques i protegides.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 9 anys
Construccions defectuoses a Mallorca i també a ses altres illes. L'any 2005,crec, s'enfonsaren es fonaments i amb ells ses cases construïdes en es talús devora la mar que hi ha a sa Caixota (terme de Sant Josep) i això que es tractava de cases fetes per a gent rica. Imaginau-vos què pot passar en es cas de construccions fetes per a gent normal i corrent
Valoración:3menosmas
Per Família López Roig, fa mes de 9 anys
Hem seguit les notícies per IB3 i ha estat realment tal com diu aquest diari.
Valoración:3menosmas
Per Toni, fa mes de 9 anys
Completant el comentari d'Inquer afegiré que els milers de votants que voten PSOE donen suport a la Incompetència. La xifres d'atur, els marcadors econòmics,el desgovern sense rumb, i així podríem acabar fent una llarga llista, són clars indicadors d'aquesta incompetència.

També podríem afegir que les "ajudes pseudosocials" indiscriminades que es donen, el permetre una immigració descomplexada i donar més drets als immigrants que als propis nacionals podria descriurer-se com una "compra" de vots encoberta. I això Inquer també potser anomenat corrupció.
Valoración:61menosmas
Per Terror de cor, fa mes de 9 anys
Com se sap un dels grups mediàtics més beneficiats per Antoni Martorell (i també per Maria Umbert, curiosament PP-UM) és el vostre. I per no parlar de la cap d'informatius, que ve de la vostra casa i coneguda com escritora de discursos de la dimitida Munar.
Valoración:7menosmas
Per Xisco Mas, fa mes de 9 anys
Inquer; no facis befa dels teus veinats. La gent del carrer sab sempre el que ha de votar i això que perden no ho entenen i fan com tú. En democràcia li la fa la paga, com en altres coses.
Valoración:-9menosmas
Per Inquer, fa mes de 9 anys
PP: 32 diputats. Milers de balears donant cobertura a la corrupció. Auxili: estic envoltat de gentussa! Això, en un país normal, no passa.
Valoración:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris