cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 24°
25°

No vagi per dit

El pes de Puigcercós
Dissabte que ve, devers 240 afiliats d’Esquerra Republicana a les Balears amb dret de vot participaran en el procés d’elecció del president i el secretari general del partit. Tot apunta, en principi, que es produirà una victòria de la candidatura de Joan Puigcercós , que segons els entesos de dins el partit podria obtenir al voltant del 75% dels vots i té el suport dels dirigents illencs de la formació. No obstant això, alguns destacats militants, com és el cas de Cil Buele, defensen altres opcions. Allò evident és que el procés es farà des d’una gran pluralitat i tolerància.

Coincidència a Granada
Com se sap, el president Antich i la seva esposa Conxa passaren uns dies de descans la setmana passada a Granada per commemorar el seu aniversari de boda. Resulta que allà conegueren un polític i càrrec públic del PP que també celebrava amb la dona el 25è aniversari de noces: s’havien casat el mateix any, el mateix dia i a la mateixa hora. Tota una casualitat i una sorpresa.

El preu de la benzina
Els anys de l’alegria, quan molts de ciutadans compraren vehicles tot terreny, comencen a produir ara estralls domèstics. Mallorca n’és un cas claríssim, ja que se’n varen vendre moltíssims. Omplir (o quasi) segons quins dipòsits de dièsel costa 120 euros, devers 20.000 pessetes. La ruïna.

El camp mallorquí
Encara no s’ha debatut, però l’increment dels preus dels aliments podria dur intents de potenciar la producció agrícola en el camp mallorquí, en bona part abandonat o semiabandonat per manca de rendibilitat. Ara es recorda un intent del primer Govern de Jaume Matas de posar en marxa un banc de terres per animar joves a fer-se pagesos.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris