nubes rotas
  • Màx: 16°
  • Mín: 15°
18°

No vagi per dit

La petjada de Magdalena Martorell

A Inca hi ha molt de rebombori amb Magdalena Martorell , a qui l’Ajuntament governat pel PP encarregà un estudi museològic de la sabata, quan aquest mateix estudi s’havia encomanat a la UIB temps enrere. Ara n’ha transcendit que Martorell, que ha mostrat una gran admiració per l’expresident Matas, va ser en els anys noranta cogerent del CEDER, el consorci per al desenvolupament del Raiguer. L’altra gerent era Antònia Ordinas, ara a la presó pel cas CDEIB. El CDEIB assumí les funcions de l’antic CEDER.

Cardona rosega claus

Diuen per dins el PP que l’antic conseller d’Indústria i Comerç, Josep Juan Cardona,va com una moto amb l’escàndol CDEIB. Assegura a qui el vulgui escoltar que "Antònia Ordinas em va venir imposada des de dalt". També es recorda que quan el juny del 2007 l’aleshores president, Jaume Matas, presentà la dimissió i anuncià que partia cap a Amèrica, Pepito Juan (així es refereixen a Cardona gent pròxima a ell) va ser qui se’n mostrà més indignat i fins i tot plantà cara a Matas. Ja veia venir aleshores l’arruixada?

Les famílies del PP

Per primera vegada els peperos no s’agrupen per famílies ideològiques amb vista al pròxim congrés de Mallorca. "No hi ha divisió entre liberals, democratacristians i conservadors, sinó autèntics fronts de batalla per aturar l’actual desastre". Molts d’ells veuen "massa flonja" Rosa Estaràs.

Desembarcament militar

Moltes persones, fins i tot dirigents polítics, telefonaren dissabte a la directora d’Ona Mallorca, Emma Socies, alertades per un desembarcament militar en tota regla que s’estava produint en aigües d’Artà i la Ràpita. Resulta que Ona emeté una dramatització periodística del guionista Jaume Miró amb tant de realisme, que provocà ensurts i bastant de desconcert.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel (Lloseta), fa mes de 11 anys
Me vull apuntar a l'enhorabona a Ona Mallorca per emetre aquesta peça. Es necessita valentia per això.
Valoració:8menosmas
Per Pau (Eivissa), fa mes de 11 anys
Volia dir escoltar, clar.
Valoració:4menosmas
Per Pau (Eivissa), fa mes de 11 anys
Acab de llegir la dramatització i és simplement fantàstica. Posa els pels de punta, molt, molt, molt ben feta!!!
Valoració:5menosmas
Per Pau (Evissa), fa mes de 11 anys
Enhorabona Ona Mallorca!!! Bona i original idea per promocionar-se i per aconseguir més oients. Seguiu així.
Valoració:5menosmas
Per psp, fa mes de 11 anys
Podeu escoltar i devallar la peça teatral aquí, així com la resta dels programes de "Material acústic antiaïllant". Hi ha peces d'Alexandre Ballester, Josep Pere Peyró, Biel Sabrafín...

http://www.onamallorca.com/pages/radio_a_la_carta?programa=85&monthDay=&month=&year=&q=Escrigui+les+paraules+de+recerca&submit=cercar

El capítol en qüestió es titula "Homnatge a Wells".
Valoració:12menosmas
Per Joan, fa mes de 11 anys
Amb es precedents històrics que tenim (18 de juliol, 23-F) i amb un article com es 8è de sa Constitució no m'estranya que causàs terror. Jo tenc més por des militars que des extraterrestres. Aquestos no han pegat mai cap colp d'estat, ni aquí ni a's Estats Units.
Valoració:14menosmas
Per Miquela, fa mes de 11 anys
M'hagués encantat sentir aquesta dramatització i haver-la creguda. Enhorabona als que tengueren aquesta idea.
Valoració:9menosmas
Per bunyolí, fa mes de 11 anys
Els esquits del CEDIB arriben d'allò més enfora. A Bunyola, que tenim un trui amb allò del Festival de Música que vosaltres també publicàreu, resulta que el director proposat pel PP era el pianista acompanyant de na Bel Rosselló. Com a mínim en dos concerts: un pagat per l'Instituto Cervantes d'Atenes, però que pel poble diuen que també el va pagar el COFUC (o sigui, varen cobrar dues vegades), perquè un pepero bunyolí n'era un alt càrrec. L'altre concert el va pagar el mateix CDEIB, a San Diego, per una cosa d'en Júniper Serra. Aquest posa informació (hi ha una foto!!!!): http://notesdediari.wordpress.com/2008/10/02/el-duo-isabel-rossello-i-david-gomez/

Tot se fa més greu si se té en compte que el jefe del PP a Bunyola és el secretari general nivell balear!
Valoració:1menosmas
Per Toni, fa mes de 11 anys
Es veu que aqui no som molt diferents dels americans de fa 60 anys quan Orson Welles fent una dramatitzacio radiofonica de La guerra dels mons, va aterroritza America. De cada vegada mos semblam mes en es infants, com ells.
Valoració:7menosmas
Per Ferran, fa mes de 11 anys
Això de l'alarma pel desembarcament és espectacular. Ho vaig sentir i me vaig esglaiar. A la fi sé què va passar!
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris