nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
15°

Mingarro vol deixar el Mallorca

La societat illenca i les institucions balears no haurien de consentir la penosa situació que viu el Reial Mallorca, ara en mans d'uns inversors madrilenys Martí Mingarro arribats l'estiu passat i que ara volen desprendre's del club. Qui queda humiliat no són només l'equip i els professionals que el serveixen -per cert, de manera molt brillant.

Qui queda de bon de veres humiliat és el teixit social i adminsitratiu balear, incapaç de trobar una sortida digna per a un emblema que representa els sentiments, l'anhel de superació i la passió col·lectiva del nostre poble. Mallorca no es mereix espectacles com aquest.

Som un país que viu en gran part de la imatge i no s'hauria de permetre que el seu principal club esportiu, que du el nom de tots arreu de l'Estat espanyol i que també l'ha sabut passejar amb dignitat per tot Europa, es trobi en una conjuntura com aquesta. El drama del Mallorca ens mostra a tots com a incompetents.

Cal que es reaccioni, cal que el Mallorca trobi una solució des de l'interior de l'Arxipèlag, amb suports i amb voluntat de futur.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 11 anys
Es nostre poble? Quin? es balear, es mallorquí només? Perquè a Eivissa no hi ha cap consideració del Mallorca com a un equip propi, ni una. Es Diario de Ibiza, amb diferència es més llegit per sa gent d'Eivissa i Formentera, el tracta com un equip de fora més, és a dir, sense remarcar-lo en negreta a ses classificacions ni fer un reportatge d'especial extensió des seus partits, com sí fa amb es equips eivissencs de tercera o, en es seu moment, de segona B. Tampoc ho fa, per cert, amb l'Atlètic Balears, que du es nom des conjunt de ses illes, a qui no han regalat cap estadi i que crec que no és una societat anònima. Una altra cosa és s'edició d'Eivissa i Formentera de s'Última Hora, que és un diari d'origen mallorquí adaptat a sa realitat pitiúsa però que no es llegeix tant com s'altre. Ses coses com són. No sé si a Nura ses coses són així
Valoració:2menosmas
Per terror de cor, fa mes de 11 anys
Qui vulgui una SA que se la pagui de la seva butxaca, no més inversions públiques a empreses privades. No va bastar "regalar-li" l'estadi de Son Moix, perque damunt li canviin es nom per fer doblers.
Valoració:4menosmas
Per es mostel, fa mes de 11 anys
aquesta editorial està farcida de dois!!!
això que una societat anònima, encara que sigui esportiva representa els
sentiments del nostra poble és el doi més gros.
posats així només dir: que n'aprenguin!!!!!!
Valoració:5menosmas
Per lluis, fa mes de 11 anys
Societat illenca?,quina societat? La dependent "societat" malmesa per la metropoli.La impotent "societat" que no te llibertat plena per decidir el seu futur?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris