cielo claro
  • Màx: 11°
  • Mín:

Cort invertirà un milió d'euros en obres de millora a l'Estadi Balear

L'Ajuntament de Palma gestionarà la instal·lació els pròxims deu anys

La batlessa de Palma, Catalina Cirer; el president de l'Atlètic de Balears, Damià Estelich; i el president de la Comunitat de Propietaris de l'Estadi Balear -Procampo- Jeroni Petro, tancaren ahir un acord al saló de plens de l'Ajuntament gràcies al qual l'entitat blanc-i-blava es veurà beneficiada per la possibilitat de jugar en unes instal·lacions del tot remodelades, en un futur no gaire llunyà.

D'aquesta manera, durant els pròxims deu anys Procampo cedirà la gestió de l'Estadi Balear al Consistori palmesà, perquè aquest pugui afrontar la inversó d'un milió d'euros necessària per efectuar-hi millores. Aquestes reformes consistiran en l'instal·lació de gespa articificial i en la reparació i la restauració de les graderies, els vestidors i la façana principal del recinte. Per la seva banda, durant aquests deu anys l'Ajuntament cedirà les instal·lacions de l'estadi al club blanc-i-blau en les mateixes condicions que per a la resta de camps municipals de la localitat.

També assistiren a la firma del conveni el tinent de batle d'Esports i Joventut, Rafel Duran; el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard; i Xesc Lliteras, en representació de la Direcció General d'Esports.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris