algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

Santa Maria enceta la primera Fira d'art

La novetat d'enguany és l'envelat que l'Ajuntament ha instal·lat a la plaça dels Hostals i on es podrà veure l'exposició de pintura

Santa Maria inaugurà dijous la primera Fira d’art. Es tracta d’un esdeveniment que recull tots els actes i activitats que s’organitzen al municipi durant la Fira d’abril: la mostra d’escultura, la Nit d’art i l’exposició de pintura.

Més enllà de la nova denominació, la novetat principal d’enguany és l’envelat que la Sala ha muntat a la plaça dels Hostals i on s’instal·larà el recull de pintura, que abans s’ubicava en cotxeries i cases del carrer Major.

L’envelat acull prop d’un centenar d’obres dels artistes Alceu Ribeiro, Amador Vallina, Claudio Capellini, Claus Busch, Hugo Soto, Jaime Colorado, Regina Paoletti, Joana Frontera, Pepita Comas, Pilar García, Eva Kónka, Llabrés Campins, Toni Sans Nerudin i Josep Urrea.

La Nit d’art va començar a les cases dels Mestres, on el creador local i organitzador de l’esdeveniment, Toni Sans Nerudin, va presentar la dotzena edició de la Mostra d’escultura. S’hi exhibeixen peces de José Fabré, Hipólito Fernández, Velcha Vélchev, Josep Maria Alaminos, Pere Ignasi, Amelia García, Pere Santboi, Josep Maria Sirvent, Xavier Llull, Pasqual Marí, Toni Sans Nerudin i Gonzalo Sarasquete.

Després de la presentació a càrrec de Sans, va tenir lloc la tradicional donació d’una escultura, feta enguany per Toni Portes, a l’Ajuntament de la localitat. En acabar, la comitiva va partir acompanyada dels xeremiers cap a l’envelat de la plaça dels Hostals per inaugurar oficialment la Fira d’art, on va finalitzar el recorregut de la Nit d’art. Per la seva banda, la batlessa de Santa Maria, Rosa Vich, es mostrà molt satisfeta de la iniciativa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris