lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
10°

Son Servera estrena carril bici

Avui dematí s'inaugura aquesta nova instal·lació que uneix el nucli urbà amb Cala Millor en un recorregut de dos quilòmetres

El que havia de ser un simple carril per a bicicletes que anava des de Son Servera a Cala Millor s’ha convertit en un ambiciós projecte de reforma de tot aquest tram, de més de dos quilòmetres. Avui dematí s’inaugura el carril bici que, en paraules del batle, Josep Barrientos, "suposa una millora de la qualitat de vida de tots els serverins i una oportunitat de promoció per a tot el sector turístic de la zona".

No debades s’ha duit a terme una gran reforma d’un recorregut que duia anys condemnat a l’abandonament i que suposava un dels punts més grisos de Son Servera. A partir d’avui es disposa d’un carril bici de 2.130 metres, amb voravies per als vianants, una nova rotonda amb una escultura de Sarasate i el soterrament dels serveis d’electricitat, aigua, gas i comunicacions.

El batle de Son Servera explica que "el projecte ha fet que l’entrada a Son Servera des de Cala Millor sigui motiu d’orgull pels serverins, quan abans era un lloc bastant trist i sense cap atractiu".

En el recorregut del carril bici s’han instal·lat punts per al descans i l’exercici amb elements per fer flexions, pujar escales, realitzar estiraments i també s’han col·locat uns panells informatius amb documentació sobre les característiques del recorregut, que té una pendent total de 48.5 metres, recomanacions per als esportistes i promoció de Son Servera i de Cala Millor.

Les obres han estat executades per Melchor Mascaró i han disposat de l’ajuda del Ministeri de Turisme.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris