muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Neix a Mallorca el Partit Liberal Espanyol amb la intenció de trencar el bipartidisme

El president i fundador del partit, Francisco Fernández, ha explicat les línies de la nova formació "de centre liberal"

Neix a Mallorca el Partit Polític Projecte Liberal Espanyol (PLIB-PLIE), que pretén postular-se com un partit de centre que trenqui el «bipartidisme» actual que protagonitzen, segons aquesta entitat, el PSOE i el PP per convertir-se en «una tercera opció als ciutadans». El president i fundador del partit, Francisco Fernández, ha donat a conèixer aquesta nova formació en una roda de premsa a Palma en la qual ha estat acompanyat pel representant de l'àrea de turisme Antonio Ramos, i el tresorer del mateix, José Boza, els qui han informat de les línies estratègiques del partit de cara a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de maig de 2011.

Així, el partit ha detallat que la seva intenció és establir-se com «un verdader centre liberal, capaç de ser quan es requereixi un soci governamental o de practicar una oposició aclaridora i de ponderació». El PLIE ha assenyalat que és contrari a la proposta del Govern d'endarrerir l'edat de la jubilació, perquè considera que «els joves són el reemplaçament generacional natural de la mà d'obra existent» i perquè «les persones en actiu han de disposar de vies regulades i graduals per abandonar el seu lloc de treball de manera anticipada a favor dels més joves».

A més, el partit opina que «la jubilació ha de venir acompanyada dels mitjans i serveis adequats perquè els jubilats puguin compensar les baixes pensions amb possibilitats en la millor atenció sanitària». D'altra banda, el PLIE ha indicat que portarà en el seu programa electoral d'àmbit nacional la privatització de la TVE i de totes les cadenes autonòmiques integrades en FORTA, i alhora ha transmès la seva solidaritat amb la Unió de Televisions Comercials Associades (UTECA) i el seu «més profund rebuig a una pràctica deslleial i abusiva que atenta contra la intel·ligència de tots els espanyols» per la finalitat de la condonació de 7.000 milions d'euros a TVE.

Respecte al turisme, aquest partit advoca per desenvolupar «una política constructiva per a aquest sector turístic, essencial per a la vida econòmica del país, una política consensual a llarg termini, involucrant de manera responsable als agents socials, econòmics i polítics». A més, ha mostrat el seu suport al conjunt de mesures econòmiques urgents propostes pel Govern «per injectar liquiditat i facilitar el crèdit». «La solució ha d'arribar a través d'un abaratiment del preu del diner, amb una baixada de tipus d'interès que fins que no es produeixi no tornarà a reconduir la situació a la bonança econòmica».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente
Per Patriotes Associats, fa mes de 10 anys
A les illes Balears cal un bon liberalisme però no espanyol!
Valoració:0menosmas
Per En pistoleta, fa mes de 10 anys
Clar que si fos aquest assasi que dona una conferencia a Valencia es que formas un nou partit, potser que es independentistes esterian encantats.


http://www.youtube.com/profile?user=butifarrendumcat&annotation_id=annotation_948756&feature=iv
Valoració:0menosmas
Per En pistoleta, fa mes de 10 anys

ferran ha dit: ¿I els de les Balears no podeu fer un partit propi per no donar opcio a aqquets oportunistes?

Per jo això es lo que s'intenta fer amb aquest Partit LLiberal, però per alguns pareix esser que no te es mateix dret que es altres.


Valoració:0menosmas
Per ferran, fa mes de 10 anys
Aixo d´agafar "el centre" es un caramel que alguns intente per ficar-se enmig del PP i PSOE. Lo que denominan partits frontisa. Aquesta possicio la tenen els nacionalistes PNv i CIU. Del nacionalisme espanyol han possat a parir a aquets dos partis per lo que denominan fan xantatge al sistema. En contradiccio a aquesta actitut ells recolcen al nou Pyd de la Rosa Diez que vol ser frontissa per desplaçar als del PNV i CIU. Ara arriba aquest que sembla no te cap programa atractiu pero vol foragitar a CIU i PNV. ¿I els de les Balears no podeu fer un partit propi per no donar opcio a aqquets oportunistes?
Valoració:-1menosmas
Per En pistoleta, fa mes de 10 anys
En Krosske encare el xerra a nes castellà, i en Conrrado va quenvia perque el fesin es Director General de la Caixe de Balears. Tots es catalanistes mallorquins son uns vanuts. Per això no son de fiar es pofesors catalanistes.
Valoració:-4menosmas
Per ros, fa mes de 10 anys
En pistoleta: mira segons els teus arguments, un mestre "espanyoliste" deu donar millor puntuació als nens castellà parlants oi? aaa no aquest son incapços de fer res malament oi? mira jo, no m´ho crec,si tu estas tan convençut es que deus tenir els teus motius,perquè no ho denuncies?per favor no surtis amb els temps de Franco,que no te res a veure...En quan a Eberhard no dic que no sigui veritad i que? si ara han canviat al català perquè no? fa uns anys molts burgesos el parlaven el castellà.
Valoració:-3menosmas
Per En pistoleta, fa mes de 10 anys
Sabs que de vegades que sa puntuacio pot anar de 4.75 a 5.25, ¿Que te creus, que un profesor catalaniste no donarà aquestes decimes a nes qui pensan com ell.

¿I lo d'Eberhard Grosske de EU o den Conrrado i Villalonga tampoc es vere?
Valoració:2menosmas
Per Ros, fa mes de 10 anys
en pistoleta: això que dius no es veritad,busqueu qualsevol excusa per anar contra el català.A veure si un fa un mal examen de matematiques,el punturan millor si parle català? au vinga quina manera d´insultar als professors.
Valoració:1menosmas
Per Sor Tomaseta, fa mes de 10 anys
per en pistoleta; ¿No creus que seria molt millor que utilizaces un nom per tu?

De moment no som militant, però posiblement no em torbera en apintarmí. Lo que no compreng es que quand une persona vol fer un partit nou sempre l'atecau per esser espanyoliste, ¿Ido perque no vos aficau amb Eberhard Grosske de EU? Que quand no esta a un acta oficial, casi sempra xerra és Castellà inculs a ses sevas secretaries.


Valoració:-3menosmas
Per En pistoleta, fa mes de 10 anys
Ros: evidentement es greu problema, no perque a nes carrer xerrin poc es mallorqui, sino, perque es profesors puntuen millor es qui xerran català, que a l¡han convertit en sa moda, lo mateix que amb Franco, que es bufes com en José Maria Conrrado de Villalona, que es un des principals responsables que mos imposasin és català, quand era jovenet tant éll com tota sa seva familia sempra xerraven es castellà.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 5
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris