algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

La Sala encara no ha licitat l'explotació del casal de joves d'Inca

El Bloc ho atribueix a la “mala planificació” de l'equip de govern, en mans del PP. El centre s'inaugurà fa tres mesos i el plec de condicions no s'aprovà fins dimecres

Tres mesos i mig després que fos inaugurat, l'Ajuntament d'Inca continua sense haver adjudicat l'explotació del casal de joves mitjançant el concurs públic preceptiu. Segons Andreu Caballero, regidor del Bloc per Inca, això demostra que "l'equip de govern (en mans del Partit Popular) no té una política de joventut definida" i que actua "sense planificació".

L'edil responsable de l'àrea de Joventut, José Pastor, va admetre que efectivament el concurs encara no s'havia convocat, però va assegurar que la junta de govern duita a terme dimecres passat ja va aprovar el plec de condicions que el regirà i que d'aquí a un mes i mig s'haurà resolt. Això no obstant, va apuntar Andreu Caballero, l'anunci del concurs encara no figura al lloc web de l'Ajuntament, tal com estableix la legislació vigent, per la qual cosa "és com si no existís". El casal de joves d'Inca el va inaugurar Pere Rotger el 28 de maig, dues setmanes abans de deixar la batlia. Aleshores l'Ajuntament contractà una empresa perquè el gestionàs fins al 31 d'agost. El contracte va finalitzar i l'equip de govern va optar per prorrogar-lo fins que la resolució del concurs permeti adjudicar-lo definitivament a una empresa.

Llarg termini
Segons Andreu Caballero, l'actuació de l'equip de govern pel que fa al casal "demostra que estaven més preocupats per inaugurar-lo que no pas perquè funcionàs correctament". El regidor nacionalista considera que la convocatòria d'un concurs que permetés a una empresa gestionar-lo durant un període prolongat de temps "no és un detall menor, sinó un fet important, perquè tan sols així es poden desenvolupar projectes i activitats a llarg termini". Pastor es va mostrar "satisfet" pel funcionament de la infraestructura des que s'inaugurà i va assegurar que rep una mitjana de 150 joves cada dia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris